Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hogyérted? Mármint az i4 dolgot.
Solar_Wind: Nálunk este 7kor.
-
Solar_Wind
senior tag
mikor kezdődik az event holnap?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
mastercroc
üzenetére
Tavaly is sokan számítottak meglepire, olyan koncepciók születtek hogy hűha aztán ment a nagy fujjolas.
Örülök hogy nem i4-em van mert az előzetes jóslatok szerint nem sok jóra számíthatnak. -
mastercroc
csendes tag
Hat en bizom azert ujdonsagokban pl jo lenne vezetek nelkuli tolto. De kulsoleg en meglepire szamitok
-
Blaise
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mondjuk az alsó jack és a rács elég igénytelen hatást kelt, de majd jól kimagyarázzák holnap

-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mi van, ha az a sok kiszivárgott kép nem is iPhone, hanem iPod?

Az iPhone-t, meg bejelentik jövő hónapban, ahogy a 4S-t tették tavaly? -
GALARDO
addikt

Már csak 1 nap, nem számítok sok mindenre, de ki tudja.
-
vihar előtti csend?
-
egyébként meg, másfél nap és újult erővel lángol majd az Apple flame netszerte. de főleg ezen a tájon.
gestures!
fragmented vs. integrated!
android is for the carriers!hehehe...
-
GALARDO
addikt
Nem rossz, úgy érzem nem döntött rosszul, az Apple.

-
sagit
veterán
magyarul tessék beszélni

és mit tudsz befogni?
napokban néztem egy doskifilmet 2 olasz amatőrről akik véletlen lehallgatták a ruszkik első pár sikertelen űrhajósát még annó, kutyát ( szívdobogását) , és embereket is akik sohasem tértek vissza ( nőt aki jajveszékelt mert kigyulladt, és hasonlók)érdekes volt
-
na jó megmondom, késő van már, úgyse lóg itt más.
a SHIFTLOCK vazze, a rohadt SHITFLOCK a billentyűzeten. 4 éve úgy írom az smseket, maileket, mindent, hogy csupa nagybetűs rövidítéseknél betűnként nyomkodtam rá a shiftet. és ma megrándult a hüvelykujjam a shift fölött, véletlen duplatapi, erre bekékült. mondom, mi ez. hát a SHIFTLOCK, öcsém.
én visszaadom az őstag rangomat, egy hétig szeretnék lárva lenni.
-
SÖ
addikt
Ha megjön, felteszem youtubra.
Vannak olyan elborult állomások, hogy a szobában körben asztal, és a mennyezetig a legmodernebb rádiók tápegységek erősítők, antenna forgatók. 
Az idősebbek, meg 2. háborúból megmaradt csöves technikákkal nyomják, morzéznak.
De ezeknek már komoly antenna rendszerük van, egy rét kell hozzá, de az usa-ban ez nem gond. -
sagit, csiga, icecave - nem egyik sem. még várok egy kicsit, úgyis dolgozom, hátha jön pár tipp. ÚGYSE jönnétek rá.
-
Ujjat húzva a neveken, egyesével is lehet törölni híváslistában. Ez az én tippem.
-
SÖ
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ja... összeköttetés. Itt egymást beazonosítják a hívószám alapján pl. HA21..., hotel alfa twenty one..., és milyen mínőségben jönnek 0-5.

-
na, ha ezt most leírom, az életben többet nem veszi komolyan senki a mondanivalómat.
hihetetlen, mik vannak. vagy játsszunk egyet?találjátok ki, milyen alapvető funkciót fedeztem fel ma az iPhone-on, lassan 4 éves aktív használat után. amiről eddig nem is tudtam.

-
SÖ
addikt
Nem hátha, hanem biztos. Nagy versenyek szoktak lenni 10-15000km-es adók jönnek. A cél, x idő alatt ki tudd, több ő.k. létrehozni. Mondjuk én adni nem tudok, mert ezzel nem lehet.

Van egy nemzetközi oldal ahol a bejegyzett amatőröket hívószámuk alapján be lehet helyileg azonosítani, de magyar nyelvű rövidhullámú adók is bejönnek. Arra is van egy táblázat, honnan milyen messziről, milyen teljesítménnyel sugároznak.
-
SÖ
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem-e?
Nemzetközi űrállomás operatív frekvenciáját az ISS 145,8MHz épp hogy nem fogja, de rajta van a teljes amatőr sáv, és a légi kommunikáció air band. 
-
bigdady
nagyúr
válasz
bobooo
üzenetére

Vacilálok, hogy most vegyek 4s-t 110-120 körül vagy egy hét múlva. Még 4-esen is gondolkodom 90 körül.

Szerintem inkább 4s ára fog jelentősebben lemenni, mert azokat cserélik jobban a fanatikusok. Aki 4-esel tolja és nem váltott az nem annyira fanatikus, szerintem ebből kevesebb van. De javitsatok ki ha nem. -
SÖ
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Communications Receiver 520kHz-137MHz DSP PLL dual converziós sw fm rész.
Ha megjön, csinálok egy unboxinget.
-
Tomics
addikt
Hány órás szokott lenni egy keynote?
csak hogy mire számítsak szerdán
-
SÖ
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Házon belül is azt hallgatnám, ha volna benne.

Nagy rádióamatőr vagyok, csak nincs állomásom. Most rendeltem pár hete Kínából egy MW szkennert. Traking szerint már itt van az országban.

-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Van már másik 4S is 90 alat

Ezt mindig meg akartam kérdezni: ha off topicban szakmait kérdezek azt off-ba kell tenni?

-
SÖ
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem és nem is fogom, amíg nem lesz biztos az FM app. Ha megint kimarad, írok Obamának.

-
máyköl
veterán
Már látok magam előtt, hogy jönnek a statisztikák, hogy mennyit adtak el 1 hét alatt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SÖ
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mert nem vagy fan
-
vadászcsiga
félisten
válasz
korpicschess
üzenetére
Akkor csak én értettem felre
-
korpicschess
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én is úgy gondoltam.

-
sagit
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
de mennyien fogják előrendelni... az is fura
mind1 mit rendel elő a kedves vevő 1 nyamvadt teszt se lesz róla pár napig
-
vadászcsiga
félisten
válasz
korpicschess
üzenetére
Nem az ár hanem hogy mennyi energiát fektet abba hogy birtokoljon egy még meg sem jelent tárgyat, az anyagi veszteségről nem is beszélve.
-
korpicschess
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ugyan, ez realitás, nem fanatizmus!
-
vadászcsiga
félisten
Mekkora fanatikusok vannak?! Egyik 4S hirdetés alatt olvasom az eladótól a kommentek kozt (egyébként 85-ért árulja!):
"Nálam eddig csak befoglalva lett 85-be, mert szerintem mire kijön max ennyiért lehet eladni, nekem meg már meglesz a vevőm és megveszem az újat( én is cska akkor aom el). Az a pár ezer nem érdekel, a biztosra megyek.
Az új sokkal durvább lesz!!!
" -
Ragnar95
félisten
válasz
korpicschess
üzenetére
LOL, ezen besírtam

Amúgy a Handras + Plasztik Józsi közvetítést meg kell nézni, van egy olyan érzésem,h elég epic lesz

-
SÖ
addikt
RazorGTR1
Pontosabb adatok:
Qualcomm Nokia Ericsson 3G technológiáára épül.
Qualcomm 19%
Huawei 9%
Samsung 8%
Nokia 7%
Ericsson7%
LG 7%
50-6 cég osztozik.Ha a Samsung kivásárolta a többi céget akkor igaz. De amit állítasz arról tudnál linket küldeni?
Ezt a cikket most találtam és ugyan azt mondja amit én.
-
Tomics
addikt
2 nap!
nem bírom kivárni!!!
-
r4z
nagyúr
Ohh, édes istenem. A Samsung LTE szabadalmaival nem a cégcsoport rendelkezik, hanem maga a Samsung. Ők csak beszálltak a technológia fejlesztésébe, de a szabadalmak továbbra is az ő kezükben vannak. Ha még mindig nem érted, akkor hagyjuk.
vadászcsiga:
Én csak azt írom le, amit én tennék a Samsung helyében a jelenlegi lehetőségeikkel élve. És amit a hírekből olvasok, hasonlóra lehet készülni.RicHarD:
Na, csak nem írtam annyira érthetetlenül, ha dekódolni tudtad te is
-
vadászcsiga
félisten
Kicsik vagyunk mi ahhoz hogy belássunk a kulisszák mögé. Ilyen olyan külföldi és magyar cikkeket olvasva alkottok véleményt, és olyan kijelentéseket tesztek amiket max az üggyel 24 órát foglalkozó ügyvédi csapat tagjai tehetnének.
"már a htc is csapásra készül az apple ellen!"
Agyam eldobom...micsoda hatásvadász, bennfentes kijelentés

-
SÖ
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ugyan ezt írtam.
Ki tudja? Lehet, hogy pont ezért jött ki utoljára a 4g-vel, mert pont azon dolgoztak hogyan lehet kihagyni saját fejlesztéssel a Samsung részét. Valami JAVA-ban írt progiról van szó.
-
r4z
nagyúr
Valószínű az lesz, hogy nem a Samsungnak fognak fizetni, hanem a cégcsoportnak.
Még mindig nem a cégcsoport kezében vannak a szabadalmak, hanem a Samsungéban.
bLaCkDoGoNe:
Az megint egy másik kérdés. Az importot viszont az ügy lefolyásáig tudnák hátráltatni, ami nem kis kárt okozna az Apple-nek. Márpedig ez a céljuk. -
bLaCkDoGoNe
veterán
-
SÖ
addikt
Tévedés. A xeroxtól egy az egyben kivásárolta Jobs az iterfészt. Még mondta is, hogy mekkora barmok, hogy nem láttak benne fantáziát.
Ezért is lesz jogos, valamennyi díj. Majd meglátod, mert biztos lesz belőle per, de csak ennyi.
Az megsérti a szabad piaci versenyt. Jogtalan előnyhöz juttat másokat az Apple-val szemben.
Ha a HTC stb felvásárolná a Samsung részét, az más lenne.
-
r4z
nagyúr
Technológia, de ha egy Samsung szabadalmat használ az Apple, az ért továbbra is a Samsungnak kéne fizetnie. Viszont ezt a lehetőséget a Samu nem fogja nekik megadni. A dizájnlopásért (amit baromságnak tartok, gondoljunk csak vissza a Lisa születésére... perelt a Xerox?) is licenszdíjat akartak kérni az Apple-nél, egy technológiáért viszont abszolút jogosan kérné. Főleg, hogy az Apple csak úgy belerakja a készülékébe, nem pedig megkérdezi előtte a Samsungot, hogy bocsi, használhatjuk a szabadalmadat? Innentől kezdve pedig ugyanaz a téma, mint az állítólagos dizájnlopásnál.
Nem számít, hogy az Ericsson a többségi tulajdonos, ha egy adott szabadalom a Samsung nevére van bejegyezve. Azzal ők rendelkeznek.
Nem pofára megy. Ha az Applenek fizetni kell, akkor a HTC-ek LG-nek stb aki 4G-t használ..
Látom, még mindig nem érted. A HTC-nek, LG-nek, stb-nek a Samsung felajánlja a licenszelés lehetőségét. Az Apple-nek viszont nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
08.24. lett feladva, és 10-20 napot mondott az eladó.
max valami több körös loop lemezkondenzátorral. Mondjuk ez nagyban behatárólja hány méteres sávban dolgozik jól.