Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solar_Wind
senior tag
Minden bajotok van

-
DanielK
addikt
A p*cs*b*!
79 új hsz! Nem alszotok néha? 
Beleolvastam, hogy miket írogattok.
Kérdésem lenne. Miért baj, ha azt írjuk cigány? Ők is használják magukra, sőt! Egymásra is, akkor mi miért ne használhatnánk?
-
bruti01
őstag
Gabee benne vok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
r4z
nagyúr
Játsszatok Slendert, kislányok
Ki meddig bírja idegekkel? 
-
máyköl
veterán
Basszus, marha jó áron mennek a sima SGS -ek.
Esküszöm ha lenne most felesleges 35 ezrem vennék egyet... -
sagit
veterán
törit ki szereti?
-
válasz
korpicschess
üzenetére
ezt furcsállom, hát a saját nyelvükön a roma az...roma. ami magyarul cigány. tudod, romale shavale, satöbbi.
-
sagit
veterán
válasz
korpicschess
üzenetére
de a cigányt se, elég sok van Baranyában
előszeretettel kezdődik úgy a box hogy te lecigányoztál? -.-
-
R2D20208
addikt
Jön egy jóindulató ...., és linkeli sajna. Az egész állam, politika ( is ) erről szól. Még a szót sem szabad kimondani hogy...bűnözés, mert nem létezik állam bácsi szerint. Na téma off, mert jön minnyá egy kígyó, és elsziszeg valamit valahol

Szerkesztés miatt elnézést kérek a moderátoroktól, ha valaki linkelné a modkerben !

-
sagit
veterán
válasz
korpicschess
üzenetére
Mármint leírni a cigány szót? Miért, az negatív rájuk nézve?
-
korpicschess
veterán
bocs az uresekert, nem tudom, hogy tenyleg tilos-e, ketlem... az ordog nem alszik.
-
máyköl
veterán
Ittakary!
Ha érdekel itt egy interjú a szifonos gyerekkel.

-
válasz
philoxenia
üzenetére
hja, ott voltam, mikor üzemzavar miatt leállt az egyik blokk és minimális szennyeződés is szökött. azóta bennem van az izotóp. de a legjobb mindig az volt, mikor az ASE kosárcsapat nyomta a csarnokban a bajnoki vagy kontinenstornákat és nyitott ablaknál simán behallatszott az őrjöngés, míg a tévében néztük mi történik.

-
nggabi
félisten
válasz
korpicschess
üzenetére
megint a tv-be akarsz kerülni mi?

-
R2D20208
addikt
válasz
korpicschess
üzenetére
Hát sajna mindenhol van, csak állam bácsi kifordítja a dolgokat..

-
sagit
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
kisebb a sugázás ott mint Pécsen uránvárosban

-
máyköl
veterán
válasz
korpicschess
üzenetére
Ban.

-
négy évig laktam Pakson, régebben jártunk Bonyhádra röplabdázni, Szekszárdon párszor sikerült lealjasodni jól, valamennyire ismerem a környéket. lehet, hogy Paksra vissza is költöznék, nyugis kis hely és egész normális a város.
-
R2D20208
addikt
válasz
korpicschess
üzenetére
Én Pesten lakom, de törzsgyökeres bonyhádi vagyok, majd Pécs / Mohács / Ausztria / Német / Svájc / Olasz

-
FET-MEN
veterán
válasz
korpicschess
üzenetére
egyre jobb
pedig jóságos itt a hatàr melett.. Fertődön meg sok a jó pna. Mondjuk ink a suliba..nagy része kapuvári. A marakhom meg a kapuvári zibu bárba járnak 
-
korpicschess
veterán
Pécs (Szekszárd, Artu meg Bonyhádi)
-
máyköl
veterán
Viszont csak olyan helyre vagyok hajlandó menni ahol van kidobóember.

Elővigyázatosság.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
máyköl
veterán
Samu Apple tali?

Ha már ilyen jóba lettünk...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SÖ
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Végig lehet röhögni. Nem mindig az örökítő anyag távozása a téma. A kommentek r-bus-os titkosításához meg kell találni a kulcsot, és a poénok ülnek. Kis gyakorlással szerintem neked is menne.

A két topik a felhasználóiban különbözik. Ide is egyetemisták irogatnek, meg oda is. Csak ott nyílt rendszerű szinapszisokkal rendelkező agyúak, ide meg kötött.
Persze ma nagyon elszabadult a pokol. Semmi szakmaiság?
Már nem merek belinkelni egy cikket sem, mert kirívó volna. 
-
GALARDO
addikt
-
Jelentem, megborotválkoztam

-
DanielK
addikt
125 hsz?

Nagyjából átfutottam. Az elejéről lemaradtam, de a per végével a két tábor is kibékült akkor?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én 28, és bgf-kvifk-et végeztem. 5 éve dolgozom. Nagyjából ennyi.
Kell még valami?
Mennyire fiatalok vagytok!
Mondjuk én is tagadhatnék le, főleg ha megborotválkozok. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)