- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
kalapacsolok #269152 üzenetére
ios 16-ban lesz ilyen, esetleg rakjátok fel a beta-t
[link] -
válasz
Scarletiel #269075 üzenetére
128-as elég sztem
-
válasz
SpongyaBob #268782 üzenetére
ez gyors volt
thx -
az iphone 12 mini bőrtokja jo a 13 minihez?
-
válasz
BigBlackDog #268238 üzenetére
iphone fotó 2022.
de vannak már appok, amikkel el lehet tüntetni -
válasz
markknight #268105 üzenetére
Ha lokálisan raksz fájlokat az eszközre a Files appban akkor szerintem megmaradnak, barki lép be az icloudba.
-
válasz
markknight #267453 üzenetére
igen ket fájl van es a synology photos ossszerakja
-
válasz
WhiteAngel89 #267123 üzenetére
Hivatalosan ebben a hónapban. Szerintem ezen a héten.
-
válasz
AsakuraDave #267094 üzenetére
Az emag is ugyanoda küldi, ahova ezek a szervizek, csak körülményesebb lesz, meg tovább tart, mert az emag nem csak ezzel foglalkozik. 1 hét alatt szokták cserélni a dolgokat. Adnak munkalapot mindenről természetesen.
De ha nem akarod még bevinni, akkor hívd fel a magyar apple supportot és ők megnézik távolról, hogy van-e hardveres hiba a logokban. Nem mindig jön ki a logokban, de hátha, és akkor tuti szerviz. -
válasz
AsakuraDave #267081 üzenetére
4s jobb képet csinál. Ha nem piszkos a lencse, akkor szerviz szerintem. Carecenter, iStyle és társai…
-
válasz
AsakuraDave #266927 üzenetére
Én nem fóliázok, de ha rákeresel itt a topikban sztem rengeteget beszéltek róla
-
válasz
AsakuraDave #266924 üzenetére
Ez normális. Ha ennyire zavarnak a karcok, rakjál rá fóliát. Másik lehetőség a biztosítás/AppleCare+ és akkor nem kell vele törődni.
-
válasz
Thewent12 #266572 üzenetére
Beviszed a szervizbe, ha ott sem jó, akkor elküldik Csehországba. 1 hét alatt megfordul jobb esetben. Ott azt mondják majd lehet, hogy működik minden.
Én először beszélnék az Apple Supporttal telefonon, meg tudják nézni távolról, hogy van-e hardveres hiba, de ha nem látnak hibát, akkor is vidd be egy boltba (pl. Carecenter).Nekem az NFC döglött be, 1 hónapos tortúra volt, kétszer volt a cseheknél. Elég ritka jelenség, hogy bedöglik, lehet nálatok is ritkaság jött elő.
-
válasz
norbertoth #266480 üzenetére
Azt hittem, hogy a 12-től. Nem semmi
-
válasz
AsakuraDave #265726 üzenetére
oszd meg icloud linkként
-
válasz
szevassag #265373 üzenetére
Tárhelyet nem kell úgy nézegetni, mint Androidon. Törli a cache fájlokat magától a rendszer, ha szükséges. Ha törölsz videókat, akkor azok bekerülnek a Photos nemrég törölt elemei közé és 1 hónapig ottmaradnak.
Nekem az iTunes szokott működni, de nem igazán használom, talán 2 éve csináltam vele valamit. Miért kuka? -
válasz
matehajagos #265243 üzenetére
12 minivel én is így jártam mindig, aztán azt csináltam, hogy vettem egy magsafe töltőt és odaragasztottam az asztalra
töltő
velcro tapasz -
válasz
janakbacsi #264599 üzenetére
vegyen hozzá havonta fizetendő apple care+-t és akkor évekig lesz biztosítása, de azt nem tudom, hogy USA-ba kell-e szállítani, ha szervezilni kell majd, ezt meg kellene kérdeznie az Apple Store-ban
-
válasz
bald.raven #264011 üzenetére
A Text Replacement alatt okosíthatod a szótárat, mast nem tudok. Oda szoktam beirni a szavakat, melyeket gyakran elhibazok.
-
válasz
burgatshow #263977 üzenetére
én is bírom az alzás cuccokat
-
válasz
Sys85 #263481 üzenetére
12 miniben az nfc halt le nalam. 10-bol 1x mukodik talan a fizetes, utobbi idoben egyszer sem. most megy masodjara szervizbe csehorszagba, tudnam minek. lassan egy honapja foglalkoznak ezzel.
egyertelmu hardveres hiba es sz.patjak a usert ilyenekkel egy ilyen draga cuccnal. -
válasz
szildavid90 #263467 üzenetére
ja lehet tenyleg 30 nap
max kerdezd meg a supportot, magyarul is tudnak -
válasz
szildavid90 #263461 üzenetére
[link]
ez segit? -
válasz
BoneDragon #262609 üzenetére
lehet kritizalni, de epito jelleggel
ha ekkora valtast csinalsz, akkor erdemes energiat beleolni es utananezni dolgoknak, az apple oldalan rengeteg leiras van magyarul
amugy minek utasitasz el valamit, amit meg akarsz csinalni?nekem konnyebben ment anno, mert nagyon tetszett az ios a windows phone utan 😂 droidot meg mar megutaltam wp elott
-
válasz
Tibiajax #262557 üzenetére
normális, ne nézd azt a számot, aztán kész, nem jelent igazából semmit. szerintem 90 alatt már érezhetően rosszabb az akksi, bármit is ír ott. sajna 80 alatt cserélik garin belül csak, úgy tudom.
nekem 87-re beállt augusztusban és azóta nem mozdul, pedig egyáltalán nem figyelek rá. -
válasz
CharlieDrop #262087 üzenetére
gyereknek szerintem nehéz a 11
-
válasz
CrazySouls #262030 üzenetére
jó teljesen
-
válasz
MasterMark #261785 üzenetére
dehogy.
-
Fel even belul masodjara nem mukodik az apple pay boltban fizeteskor. Oran sem es iphone 12 minin sem. Csak az oldja meg ha ujraregelem a bankkartyam, legutobb az segitett, most meg nem probaltam. Se otp se revolut nem ment.
Masnal is van ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest