Hirdetés
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
válasz herdsman12 #263759 üzenetére
Magsafen 10 perce raktam fel a 12 minim 10%-kal. Mar 21%-nal tart.
-
MasterMark
titán
-
BoneDragon
veterán
válasz herdsman12 #263770 üzenetére
És a hálózati töltő? Pont ma akartam rendelni applet, de ha ez is jó akkor nekem megfelel.
-
herdsman12
őstag
válasz herdsman12 #263759 üzenetére
Köszi mindenkinek a hsz-t gyorstöltés és kábel kérdéshez.
Vettem egy Lidl-s, Tronic USB C - Lightning kábelt.
Ezzel már 20%-ról 62%-ra 30 perc, 87%-ra 60 perc alatt töltötte a Baseus töltő az X akksit. -
St3ven
addikt
válasz herdsman12 #263819 üzenetére
A Lidl-s Tronic USB-C töltő használható 2. gen. SE-hez?
Ha jól tudom, ahhoz 18W-os töltő kell.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
krizoli
tag
válasz herdsman12 #264548 üzenetére
Pc-n belépve nincs olvasatlan.
Érdemes leszedni inkább a g-mail appot?
Rendesen használható, vagy jobb a gyári és megéri szenvedjek még vele hátha alapon?Más: Az lehetséges, hogy nem tudok Pc-ről fájlt küldeni (PDF) Bluetooth-on keresztül? Próbáltam, de el se indul a küldés.
Bocsánat, biztos lesznek még felmerülő kérdéseim, igyekszem előtte utánajárni majd, és csak aztán kérdezni itt
-
MODERÁTOR
válasz herdsman12 #264559 üzenetére
Nálam a Gmail app továbbra is laggol. Érthetetlen.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
krizoli
tag
válasz herdsman12 #264559 üzenetére
Köszönöm szépen.
Adok még egy kis időt a gyárinak, hátha el tudom tüntetni, és hátha jelzi is a leveleket amikor megkapom, és nem kell nekem frissítgetni.
A Bt-os dolgot jó tudni, akkor lehet megnézem azt a sokat emlegetett 3uTools-t.Jó menetrend appot bkv-hoz tudtok ajánlani? Amit droidon használtam az sajnos nincs itt, és ha nem muszáj nem próbálgatom végig az összeset. Köszönöm.
-
félisten
válasz herdsman12 #265008 üzenetére
On screen time gondolom.
-
tuzpenge
őstag
válasz herdsman12 #265008 üzenetére
Szerintem OnScreenTime lehet, de csak tippelek….általában inkább SOT nk hivják.
ˣ
-
SharpSA
veterán
válasz herdsman12 #265018 üzenetére
Egyébként ezt az iCloud email címet hol lehet módosítani?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
ricogsm
őstag
válasz herdsman12 #264961 üzenetére
Hopsz! Thx!
Kbali köszi
Rage47 köszi
SharpSA: pont ez ugrott be, thx!MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
feddel
senior tag
válasz herdsman12 #265036 üzenetére
Sikerült, jól néz ki, gyors
-
tothjozsi96
addikt
válasz herdsman12 #264423 üzenetére
Megtörtént, időben reklamáltam, a pénzt visszakaptam.
Nem tudom mi történhetett, szerintem ez az akku sem fog soha se ideérni. -
tothjozsi96
addikt
válasz herdsman12 #265073 üzenetére
iPhone 7
Tavaly rendeltem két iPhone SE akkut, azok megérkeztek. Nincs velük semmi probléma, nagyon jók. Ezért is szerettem volna újra NOHON-t!
-
badacsony
őstag
válasz herdsman12 #265098 üzenetére
"Galérián kívűl még honnan szeretnél háttérképet válogatni?"
Bárhonnan, csak onnan ne.
Ok, megértettem."gondolom az AirDroid saját mappájában találod az azzal kezelt dolgokat"
Csak szeretném elérni kívülről is azt a mappát, de sehol sem találom."A Readdle féle Documents nagy segítség saját gép, felhők és egyebek kezelésében."
Köszi, megnézem.iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
CharlieDrop
veterán
válasz herdsman12 #265156 üzenetére
Ja. Gondoltam átteszem másik telefonba
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
CharlieDrop
veterán
válasz herdsman12 #265163 üzenetére
Ja. De a GSM kód ismeretlen hibát dob.
-
CharlieDrop
veterán
válasz herdsman12 #265166 üzenetére
Az összes többi telónkon megy. Köszi. Inkább az a kérdés mitől nem mehet. De kártyát próbálom majd másik telóban
-
benczeb
aktív tag
-
istnag
addikt
válasz herdsman12 #265326 üzenetére
Én a sygic -et használtam droidon, a legjobb szvsz. Megvettem még ott és nem tudom a licencet átvinni. Ios -on meg csak annyi a lehetőség, hogy 8000 HUF / 12 hónap.
Ezt az egyet nagyon sajnálom, mert én tényleg csak ezt használtam autóban. Gondolom Ti sem tudtok más lehetőséget? mert nem is a 8000 HUF a gond, hanem, hogy csak egy évre szól. -
PuMbA
titán
válasz herdsman12 #265326 üzenetére
Here WeGo-n ugyanaz a Mariska beépített iOS hang dolgozik, mint az Apple térképeknél. Használhatatlan. Marad akkor a Google Maps, ha ilyen gyökér az Apple
[ Szerkesztve ]
-
Erwinke
aktív tag
válasz herdsman12 #265383 üzenetére
Ezt probaltam. Es mikor vegezte a dolgat dobta ki a hibat,h a mivelet megszakadt ismeretlen hiba vegett. Ez jellemzo az Iphonekre es probaljam meg tobbszor, aztan majd csak 1x befejezi?
Koszonom!
-
Gabonetta
aktív tag
válasz herdsman12 #265068 üzenetére
Sikerült a GSM kódokkal a hívásátirányítást beállítani. A helymeghatározás kikapcsolására nem tetszik ez a módszer, de köszönöm. Ha bekapcsolva hagyom, sokat mert a telefonon? Vagy csak akkor használja a telefon, ha valamelyik alkalmazás igényli?
-
Protezis
őstag
válasz herdsman12 #265529 üzenetére
De van és be van kapcsolva.
Bejön a notification és rá kell menni kézzel, hogy "Futtatás".
Idő alapú triggerelés működni látszik, ott nem kell rábökni.Mod: bluetooth esetén ezt nem lehet:
Enable or disable a personal automation in Shortcuts on iPhone or iPad – Apple Support (UK)[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
-
oszy
veterán
válasz herdsman12 #265299 üzenetére
Köszönöm!
_____
A telefonon miért nem látom a mac minin megnyitott safari lapokat. A handoff be van kapcsolva. Lehetséges, hogy azért nem, mert nem frissítettem még a minin a safarit legutóbb?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
féldekás
senior tag
válasz herdsman12 #265719 üzenetére
Köszönöm, ránézek!
-
lsebestyen
addikt
válasz herdsman12 #265736 üzenetére
Be van az is kapcsolva. Androidról váltottam most i11 pro-ra, és ilyen sosem fordult elő, mert amint valami túl közel van a közelségérzékelőhöz, akkor letiltja a kijelzőt és kb 5mp után el is alszik. Gugliztam 10 percet, de mindenféle workaround-ot találtam csak, hogy ezt meg azt kapcsoljam ki, de mint írtam nem szeretném, mert hasznos funkciók (koppintás, emelésre bekapcs). Ha letakarom a tenyeremmel a kijelző felső részét, majd felébresztem, akkor is simán tudok az alsó részén kamerát vagy vakut indítani.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz herdsman12 #265738 üzenetére
Control centerből sokfelé el lehet jutni, ha nem kell zárolva érdemes kikapcsolni hogy ne legyen control center zárolás alatt.
lsebestyen: Ne feloldva tedd el a telefont. Ha ránézel mielőtt elteszed, akkor simán feloldhat annyi idő alatt faceid-val. Nyomd meg a lezárás gombot és ne nézz rá amikor elrakod.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
lsebestyen
addikt
válasz herdsman12 #265738 üzenetére
De tud indulni a vészhívó így: feléled a kijelző, csinál egy lefele legyintést, ott vannak az ajánlott appok, bal alul pedig a vészhívó. Kínaira pedig úgy váltott, hogy nem is... csak ugye váltogatja a "vészhívás" egyéb fordításait, szóval azt én néztem be. De a vészhívót sem szeretném a zsebemben elindítani.
#265739MasterMark: de nem oldottam fel, + napszemüveg és sisak van rajtam, azt egyelőre még nem tudja a faceid (bár ha jól rémlik valami alternatív arcot hozzá lehet adni), olyankor kóddal oldom fel.
[ Szerkesztve ]
-
dvdbackuper
őstag
válasz herdsman12 #265749 üzenetére
iOS 12.5.3 lesz az, vagy 6S+
-
RWD
tag
válasz herdsman12 #265749 üzenetére
Köszi srácok, meg is történt az update.
-
OCTAMD
őstag
válasz herdsman12 #265765 üzenetére
De ez nem 15.5.5
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
evo87
őstag
válasz herdsman12 #265796 üzenetére
Akkor az iPhone 15 se azzal jön még
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
Bilux
veterán
Előbb lesz csatlakozó nélküli a telefon mint hogy usb C-vel adja az Apple
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Parson
addikt
Addig még azért minimum egyszer váltok egy köv generációs iPhone-ra a jó kis lightning csatival...
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
swoody
senior tag
válasz herdsman12 #266287 üzenetére
Nem sajnos.
Volt ami nagyon régi volt, de új lapok is voltak és csak azokat mutatta, amiket bezártam mert arra emlékszek. Amelyek eltüntek, azokat nem.
Nah mindegy, köszönöm azért. -
bollokcs80
Korrektor
-
Kbali
nagyúr
válasz herdsman12 #267979 üzenetére
Nem nem tudnak cserélni, csak ez olyan, mint az autóknál a hivatalos márkaszerviz: ha a gyári alkatrész egy egységben van, akkor nem bonthatják meg. Jelen esetben töltőcsatlakozónál szerintem az alaplap a legkisebb egység.
Itt vannak az általuk vállalt munkák. -
HARDVERAPRÓD
válasz herdsman12 #268294 üzenetére
i13 az kettő tavkapcsot próbáltam ki, és mindkét kam látta az infrát, mindkét távkapcsnál. Meglepett. Az xs csak az előlapin látta.
-
BPéter1984
tag
válasz herdsman12 #268915 üzenetére
Lehetséges , én csak a betaprofiles.com oldalt tudtam eddig.
VOLVO S40 - 2005 , S80 - 2009 , Iphone X
-
MasterMark
titán
válasz herdsman12 #268974 üzenetére
Ok...
Be van kapcsolva az elveszett mód / ellopott mód?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Cyberbeni
addikt
Nem BT-n küldi a dolgokat és SE2020-ban nincs U1 chip, csak iPhone 11-től van a nem SE telefonokban. Ki is lehet kapcsolni: https://www.pocket-lint.com/phones/news/apple/150904-how-to-turn-off-apple-s-u1-location-tracking-chip-in-iphone-11
-
veterán
Ezek be vannak kapcsolva?
Beállítások-Az adott telefon neve-iPhone keresése-Lokátor hálózat,vagy:
Beállítások-Lokátor-iPhone kereséseAzt nem tudom,hogy milyen rendszerességgel küldi ki a jelet a telefon,szerencsére még nem kellett megtapasztalnom.
Cyberbeni:
Se 2020 hardverben ugyanaz elvileg mint a 11-es széria.
Persze azt nem tudom lett-e herélve valami a belsejében a 11-ekhez képest.[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
kakuk.tamas
addikt
válasz herdsman12 #268982 üzenetére
Ha be van kapcsolva a lokátor és kiakarod kapcsolni a telót, írja, hogy “Az iPhone megkereshető kikapcsolás után”?
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Lali-213
senior tag
válasz herdsman12 #269028 üzenetére
Több erőforrást használ az Opera, mint a Safari? Vagy más oka van?
-
metju
tag
válasz herdsman12 #269522 üzenetére
Köszi a segítséget mindenkinek. A Google helyelőzmények be volt kapcsolva, viszont azon belül utána nem volt kijelölve eszköz amiről az adatot veszi. Sőt mi több, egy darabig egyiket sem engedte bepipálni. Most már megoldódni látszódik a több napos rejtély.
-
bigdady
nagyúr
válasz herdsman12 #269860 üzenetére
A homekites nem megy gosund appal…
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest