- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
atirag
őstag
válasz Oldman2 #309939 üzenetére
Nekem az is jó csak nem tudom annak sem a menetét. Mert én vagyok a csomag "tulajdonos" . Nem akarok adatokat bukni. Főleg képeket. Mondjuk azt ki tudom ideiglenesen kapcsolni és akkor azok addig csak a telefonon vannak. Bár sose tudom hogyan kell választani mikor kikapcsolom és felteszi a kérdést
Igen sokkal. A 200gb 1290ft ha jó rémlik és ugye apple árazás 2tb a következő ami 4490ft . így 2x 200gb 2600 pénz.burgatshow : Miért kell mindenkinek. Ők nem tudnak utána már osztoznia maradék 200gb-on?
-
veterán
válasz Oldman2 #310044 üzenetére
Baseus töltőkkel nem lőhetsz mellé.
Az hogy neked melyik lesz jó, az az igényeidtől függ.
Esetleg mást is akarsz róla egyszerre tölteni?Ha igen, akkor az a másik is esetleg gyorstöltős (PD), vagy elég a 10-12W a második csatin?Vagy talán jobb lenne 3 csatis?Stb-stb.
Ezt neked kell tudnod, aztán mehet bármelyik megfelelő csatiszámú, csatitípusú és összteljesítményű töltő.
Közel 4 éve szolgál a kocsiban egy ilyen [link] , a Type C csatin lóg a telefon, az USB-A-n pedig egy 70mai dashcam, tökéletesen működik a mai napig.[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
-
MikeWazowski
veterán
válasz Oldman2 #310150 üzenetére
ott van a Beállításokban a "Hely felszabadítása" lehetőség, ami töröl az eszközről minden olyan fotót/videót, ami már fent van már a Felhőben. Ez hol is van? Fotókon belül csak tárhely optimalizálás van, ami automatikusan csinál vmit ki tudja mikor…
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
vargalex
félisten
válasz Oldman2 #310243 üzenetére
Nem azért, de a Google Authenticator-t, ha bejelentkezve használod, akkor a fiókodba menti a kódjaidat. Ezt jelzi is egy kis zöld felhő ikon a fiók ikonod mellett:
Ha rákattintasz, akkor ki is írja: “Kódjait a Google-fiókjába menti a rendszer”. Illetve a kódokat tudod exportálni is QR kódként (bal felső “hamburger” menü -> fiókok átvitele -> fiókok exportálása), amiről IOS alatt screenshot-ot is tudsz készíteni (emlékeim szerint Android alatt ez tiltott).[ Szerkesztve ]
Alex
-
burgatshow
veterán
válasz Oldman2 #310350 üzenetére
1. Nem.
2. Szerintem a Ringtone de igazabol ki tudod probalni.
3. Nem, de ezt meg lehet oldani mashogy is: csinalsz egy listat amiben definialod a wifi neveket, az if-ben pedig azt vizsgalod, hogy a listaban megtalalhato-e az a wifi amin eppen log a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
-
M1995
aktív tag
-
nagyúr
válasz Oldman2 #310643 üzenetére
"A Fájlokban "felfelé léptetve" megjelenik az iCloud is."
Ott megjelenik, csak a képek, hangfájlok megosztásánál nem jelenik meg, mint lehetőség. Ott a OneDrive, ott a GoogleDrive, de az iCloudDrive nincs ott.
#310644Noxy
"Az iCloudban bekapcsoltad?"
Az iCloud-ba belépve rögtön ott a drive is, lehet, hogy még valahol aktiválni kellene? -
Topikgazda
válasz Oldman2 #310677 üzenetére
"How can I get a refund for an app purchase on iOS? You can cancel any App store purchase within 14 days. Click on "problem with purchase" in the email, login and select the 14 day opt-out. Note that this does NOT apply to in-app purchases."
A refund menete: [link]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
addikt
válasz Oldman2 #311136 üzenetére
Nem csak nálad van a hiba, mert kíváncsiságból most én is elkezdtem Ki-Be kapcsolgatni és én sem látok abszolút semmi változást sem a Kamerában (az így és úgy elkészült képeken sem), igaz én nem indítottam újra a telót miatta, mert annyira nem érdekel a dolog.
De amúgy CharlieDrop megírta a tutit. 👍
-
Topikgazda
válasz Oldman2 #311136 üzenetére
A két sáv alul-felül ott marad attól még fényképezés alatt, viszont a kép úgy készül el, hogy berleveszi azt is, amit szürke-félig átlátszó sávban látsz. Viszont ezt csak akkor látod, ha szerkeszted a képet és pl. kivágás funkciókor már az egész "frémen kívüli" képet fogja mutatni.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Oldman2 #311143 üzenetére
Meg kell várni, míg a fekete rész, szürke-félig átlátszóvá válik, mert nem vált át azonnal. Ha egyhelyben tartva sem vált át, kiit mozgatva a téma körül, stb. menni fog. Ha fekete marad, akkor ugyanolyan képet csinál, mintha be sem lenne kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Hálózati / IP kamera
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Robotporszívók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest