- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Ugye mint tudjuk, az Apple nem csomagol gyorstöltőt a készülékei mellé. nem szép dolog, de ez van. Na most én teljesen el vagyok veszve ebben a témában, 0 hozzáértésem van, repkednek a wattok, voltok, amperek. Ha én szeretném kihasználni azt, hogy az iPhone-t lehet gyorsan is tölteni, akkor milyen opcióim vannak a gyári megoldásokon kívül? Azt tudom, hogy van az Apple 12 wattos iPad töltője, az megy a gyári kábellel, meg van a 30 wattos usb typ c-s töltő, ezzel lehet a leggyorsabban tölteni. Nem gyári megoldások közül melyik van az iPad töltőjének szintjén, és melyik érhetek el nagyjából olyan sebességet, mint a 30 wattos szörnnyel? Valamint mely esetekben kötelező az extra kábel beszerzése?
-
joey04
titán
válasz
TheBikerider #191298 üzenetére
-
joey04
titán
válasz
TheBikerider #191293 üzenetére
-
joey04
titán
válasz
spawn21 #191282 üzenetére
Szerintem akkor sem feltétlen felvágás, ha beírja mekkora tárhellyel vette. Én pl. oda-vissza beírnám. Tehát ha valaki beírja, hogy megjött a 256-os, nekem meg utána megérkezik a 64-es, akkor azt írnám, megjött az enyém is, bár csak 64-es. Vagy fordítva: megjött az enyém is, de nekem a 256-os. Persze lehet hencegés, de szerintem (magamból kiindulva) nem törvényszerű.
-
joey04
titán
válasz
XFishboneHUN #191151 üzenetére
Nekem pont fordítva. Kezembe fogtam és elvarázsolt a nagy kijelző
-
joey04
titán
"Sziasztok!
Én magam androidot használok, és nem vagyok otthon az iOS világában, egy iPadem van, de az sincs napi használatban. A családban viszont többen használnak iPhone-t, és kéne a segítségetek:
Ha egy iPhone 6s-ről csinálok biztonsági mentést, akkor azt vissza tudom majd tölteni Xs Max-re?
Valamint egy olyan kérdésem lenne, hogy iOS-en megoldható a torrentezés? Egy link, vagy esetleg egy youtube videós leírás is megteszi!
Köszi szépen a válaszokat előre is!"
Mennyivel szebb és kulturáltabb lett volna így nem? Nem gondolnák az emberek rólad azt, amit...
-
joey04
titán
válasz
HUTCHDB #190154 üzenetére
Te vagy a nyűgös, mert nem hangzott el, hogy a 6s a világ egyik legjobb modellje lenne, az esim-ről is infók jöttek csak, nem hangzott el, hogy “az milyen jó” (bár szvsz az). A kínai dual simes modellről meg aki elsőnek írt lehet nem volt tisztában vele, hogy eddig is világgari volt az iPhone-okra, csak plusz 1 év szavatosság nem jár. Semmi nem indokolja, hogy ez változzon. Ettől még akár az is lehet, hogy ez változni fog, de ebből a szempontból meg lényegtelen a kérdésed, hogy eddig mi volt a kínai piacra szánt telefonokkal.
-
joey04
titán
válasz
Hegyirabló #188991 üzenetére
nem hsz számtól függ, meg nem konkrét időtől, hanem amikor már tagja egy közösségnek, olvasott sok kommentet a legtöbb embertől, kialakultatott egy valós véleménye, utána. De nem jött le ezek szerint, hogy nem a fórumra korlátozva értem ezt, hanem általánosan. bekerülsz egy új társaságba és már a második bulin nekiesel valakinek hogy mekkora pöcs, közben lehet, hogy csak szar napja van, stb stb. Nézd meg az alattad lévő kommentet, pl róla tudom, hogy mindig belém áll, akármilyen téma legyen, most pl olyan dolgokat adott a billentyűzetembe, ami el sem hangzott részemről. Tehát nem csak szar napja van, hanem ő ilyen. Ha nem volt egyértelmű, vagy csak nem ért valaki egyet, üsse kavics, lapozzunk. Vagyis én azt teszem.
-
joey04
titán
válasz
thomson7575 #188987 üzenetére
íratlan szabály, hogy ha új vagy egy közösségben, akkor az elején nem ekkora arccal lépsz be. ha igazad van, ha nincs.
-
joey04
titán
válasz
Diokhan #171031 üzenetére
Na most lehet félreértek valamit, de nekem pl a hill climb racing 2 facebookra ment, és ha ipaden indítom el, akkor meg is kérdezi, hogy a local, vagy a cloud mentést akarom használni, és ha visszaváltok iphone-ra, frissül ott is az állás ha cloud mentést választom. ios 11 van már beta óta. connected van a gamecenternél is, de amikor xiaomit használtam, akkor droidon is ment a cloud mentés, tehát biztos fb-n van a mentés. bocsi ha hülyeség, nem vagyok annyira benne, de nekem ez jött le. appon, játékon belül be lehet jelentkezni és összekapcsolni fb fiókkal.
-
joey04
titán
válasz
norberto_th #168155 üzenetére
Én úgy olvastam, hogy a control centerben javították. Ott valóban hibátlan nálam. De csak ott...
-
joey04
titán
válasz
domerator #167986 üzenetére
Mi volt a gond a Safarival? Nekem iPaden iOS 10 van, telón 11, de Safarival nincs bajom a régin sem. A 3D Touch valóban akadozik még. Fura, mert amúgy nem használom, de annyira zavar, hogy pont emiatt állandóan próbálgatom és ezáltal többet használtam mostanában, mint az elmúlt időszakban összesen.
-
-
-
joey04
titán
válasz
Gsx-rr #167672 üzenetére
Az aod is többet fogyaszt ám, mint ahogy mesélik. [link]
Én az értesítési led híve vagyok, az keveset fogyaszt és színekkel szépen be lehet lőni, hogy tudjam mi történik. Más kérdés, hogy iPhone-ban sose volt és sose lesz, droidból meg kezd kikopni, mert néhány idióta márka még ips-en is az aod-t tolta, mert az menő. ritka az, ahol, van mindkettő.
-
joey04
titán
válasz
vasi89 #167656 üzenetére
Szedjük már ketté. Elbaszták a bemutatót? Igen. Hibásan működött a FaceID? Nem. Ne ugrálj össze-vissza, vagy az előadást szarozd, vagy a FaceID-t. Mondom ezt úgy, hogy a kijelzőbe integrált TouchID nekem is jobban tetszene. Én sem örülök ennek. De a csalódottságomat nem úgy vezetem le, hogy telekürtölöm a netet azzal, hogy a szar a FaceID, már a bemutatón sem működött.
-
joey04
titán
válasz
Cirkaloo #167642 üzenetére
a napszemüvegre majd a valós tesztek válaszolnak, a többi megint bullshit, kell egy swipe mozdulat is, nem elég ha ránézel. de ezt is, ahogy mindent mást elmondták a bemutatón, a gyengébbek kedvéért demózták is.
167645: ettől még lehet, hogy egy rakás szar lesz, nincs kizárva. de ott és akkor nem hibázott ez tény. csak mert mindenki erre alapozza, hogy szar, hogy Federighinél nem működött. De igen, működött.
-
joey04
titán
válasz
Gsx-rr #167632 üzenetére
Majd élesben valóban kiderül, hogy hogy működik, de abban igaza van, hogy 25x megkérdezik, hogy de x szituációban hogy fog működni? Amikor a bemutatón ELMONDTÁK. És nem megkérdőjelezi a kérdező, hogy valóban úgy fog-e működni (ez oké lenne), hanem egyszerűen nem tudja a választ, hogy elméletileg, hogy fog működni. És az valóban unalmas, hogy 5 komment után újra és újra feljön. Az meg a legalja, hogy még itt is benézték, hogy a FaceID szarul működött a bemutatón. Mert hogy a hater horda agy nélkül ráugrik, hogy van mit fikázni, az még oké.
-
-
joey04
titán
nekem is kúszik fel már.
-
joey04
titán
válasz
szabogabor10 #167473 üzenetére
1200-1500 közé tippelték...
-
joey04
titán
999 dollár
na, akkor note 8 lehúzva a listáról. Federighi eladta nekem az X-et
-
joey04
titán
válasz
negyedes #167456 üzenetére
nem lassabb, csak megint túltolták az animációt. Látszik, hogy maga a lakat milyen gyorsan kinyílik, tehát a beolvasás gyors, csak utána még meg kell nézni a lakatot, majd a feloldó animációt. Ha sok lesz rá a panasz, akkor gyorsítanak majd az animáción ahogy korábban is szvsz.
-
joey04
titán
one more thing
-
joey04
titán
válasz
szabogabor10 #167415 üzenetére
na a sok fröcsögős listájáról egy elem lekerül. bár most meg lehet azért trollkodni, hogy jajdehátcsakmost és amúgy is szarazapple.
-
joey04
titán
na iPhone.
-
joey04
titán
a10x az Apple TV-ben nem rossz.
-
joey04
titán
WWDCHU Keynote Live már megy. Most jelentkeztek be, azt tárgyalták Handrásék mikor menjen ki a link. Most éppen offline a csatorna de aki követni akarja őket, az már megnyithatja egy tabon.
Szerk.: iMagazinon kint a link.
-
joey04
titán
válasz
Ricardo #167373 üzenetére
Tisztán emlékszem, hogy valamelyik évben amikor szintén ezen ment a pörgés, ott voltál te is a topikban, talán még megjegyzést is fűztél hozzá, így a mostani megjegyzésed szimpla [moderálva]. Egyébként is ott van az oldalon mi a feltétele annak, hogy lásd. Requirements: Live streaming uses Apple’s HTTP Live Streaming (HLS) technology. HLS requires an iPhone, iPad, or iPod touch with Safari on iOS 9.0 or later, a Mac with Safari on macOS v10.11 or later, or a PC with Microsoft Edge on Windows 10. Streaming via Apple TV requires an Apple TV (2nd or 3rd generation) with software 6.2 or later or an Apple TV (4th generation). A kérdésed tehát csak ürügy volt.
[ Módosította: Qru ]
-
joey04
titán
válasz
sajtipajti #167188 üzenetére
Csak nálunk (magyar store) jelentekezett a hiba. Sajnos továbbra sem vagyunk piac az Apple-nek, nem vagyunk fent igazán a térképen. Ez van.
-
joey04
titán
válasz
DJosef #167087 üzenetére
Gondolom hamar megoldották, de ahhoz, hogy működjön kellett a ki és be jelentkezés. Én is észleltem tegnap a problémát, de elsőre a béta rendszerre gyanakodtam, utána amikor láttam, hogy másoknál is gond van, kíváncsiságból direkt nem léptem be és ki, hogy magától elmúlik-e a gond, de ma délutánig nem jött helyre, így megléptem a ki, majd bejelentkezést és egyből jó lett. Gondolom ez már tegnap is segített volna. Szerencsére én nem aktiválok évente 5000 iOS eszközt és nem vártak rám habzó szájjal az ügyfelek, így belefért ez a kis privát "teszt".
-
joey04
titán
válasz
bigdady #164460 üzenetére
Telefonon is (btw a secret által linkelt oldalon is ott van, hogy iOS-en hogy kell
. Vagy benéztem a kérdésedet.
)
Átköltözés az Android rendszerről iPhone, iPad vagy iPod touch készülékre
-
joey04
titán
Telenoros hello data csomag miatt kérdezem: telenornál megy a hot spot funkció rendesen ios 10-en? Gyakorlati tapasztalat kéne.
-
joey04
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #156757 üzenetére
10 éve ezen megy a rinya és még nem hallottál róla?
-
joey04
titán
válasz
vasi89 #156733 üzenetére
A minimál káva miatt külsőleg érdekesek, de nem innovatív, az majd a ténylegesen kávamentes telefon lesz. A Mate 9 meg nagyon jó készülék, de semmi innovatív. Én bevallom úgy gondolom, hogy az első iPhone volt utoljára innovatív készülék. Azóta csak az akkor lefektetett alapokat csiszolják meg fejlesztik, a technika fejlődésével összhangban.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
válasz
petertoth10 #156575 üzenetére
Az eMag hivatalos viszonteladó?
-
joey04
titán
válasz
bepe79 #156501 üzenetére
Én úgy vagyok vele, az enyém hibátlan, az előző is az volt, így kénytelen vagyok arra gondolni, hogy csak az ír akinek gondja van. Plusz hozzá kell venni, hogy ebben az árkategóriában sokkal kevésbé elnéző az ember és az olyan hiba ami felett más telefonnál szemet huny az itt égbekiáltó bűn. pl amikor valaki nagyítóval meg ide - oda forgatva nézte az illesztési hibákat meg porszemeket meg ki tudja mit.
-
joey04
titán
válasz
ittakary #156153 üzenetére
na igen. viszont rasszizmus nélkül: egy fekete férfi kezében máshogy fest a rose gold, mint egy fehér férfi kezében. 6s reklámban pl a fekete csávónál rose gold van és nem gáz. Fehér férfinél már necces szvsz.
Bár szerintem a gold meg rose gold nem csak nőies de bazári is.
-
joey04
titán
válasz
MitoGábor #151886 üzenetére
Szia!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy Telekomnál vásárolt másfél éves iPadem akksija nem az igazi már. Különböző programok nagyjából 60-65%-ra szokták belőni, tudom ez pontatlan, de érzésre kb ott lehet, talán picit rosszabb is. Kb a felét bírja csak hozni üzemidőben az első időszakhoz képest. Kérdésem az, hogy van-e rá esélyem, hogy új akksit kapok, vagy cseréltessem magam?
-
joey04
titán
válasz
mongoose123 #151329 üzenetére
jobban teszed, ha írsz valami konkrétumot, nem csak bebüfizel valamit. Eddig csak pozitív tapasztalatok voltak vele.
-
joey04
titán
ne reagáljatok a "tényfeltárásra" aztán nyugi lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest