- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #36859 üzenetére
Tehát akkor igazam volt
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #36845 üzenetére
Kipróbáltam, kell
...na jó én már nem szólók bele
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #36843 üzenetére
Ahhoz nem kell bt
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #36831 üzenetére
Milyen szoftveres csodában reménykedsz? Minden i5 tulaj ugyanazt az fw-t használja
-
vadászcsiga
félisten
Tegnap megjelent a Velox tweak, nem nagy szám, teli van hibákkal nekem sikerült mar egy újraindulást meg egy safe módot is kipipalnom. Viszont a ram nem esik jobban mint általában, egyébként meg vagyok győződve hogy a batterydoctorpro rosszul mutatja. A telónak 5 percenként újra kellene indulnia ha ugy lenne.
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz
gabormgp #36642 üzenetére
FormatFactory
m4r-re vagy mire átkonvertálod majd ráhúzod itunesban a telódravagy zedge.net-ről letöltöd ami tetszik már abba konvertálva és 30mp-re megvágva
-
vadászcsiga
félisten
Battsaver tweaket használja valaki? Most olvasom szifonon az egyik cikket, állítólag megnöveli az üzemidőt.
-
vadászcsiga
félisten
Ez a batterydoctorpro eléggé eszi a memóriát. hamar felmegy a használt memória 95%-ra pedig mindössze 4 app van megnyitva. Bár nagyon gyönyörű es okos de nem sokáig marad ha ezt csinálja.
Viszont van egy jo tulajdonsága, zárolt kepernyonel is előhozhato ha az akksira bökünk.
-
vadászcsiga
félisten
Mi történne ha cydiából eltavolitanam az Evasi0nt?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #36026 üzenetére
Sehol
-
vadászcsiga
félisten
AppShopper ügyesen visszakúszott a store-ba AppShopper Social néven ami gyak ugyanaz mint kitiltott elődje volt. Hajrá, Apple bekaphatja a hülye szabályaival
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #35660 üzenetére
Senki?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #35735 üzenetére
szerinted?
-
vadászcsiga
félisten
Hát bakker én sehogy sem tudom a 3GS netjét megosztani, valaki magyarázza már el hogyan kell. Mobilnet be, szem.hozz.férés be, bt be, mégsem látom 4S-en. Feladom
-
vadászcsiga
félisten
Már bocs de szerintem félrenézted, nem volt az fizetős. Csomószor nyomtam már viccből a buyra olyan accountommal amihez nincs bankkártya társítva de egyáltalán nem indul el a letöltés. Vagy 2x kéri a jelszavam, aztán átdob a payment oldalra ahol ki kell tölteni a kártya adatokat stb. Az előbb próbáltam ki.
Többiek meg egyből neked ugranak, ahelyett hogy gondolkodnának
-
vadászcsiga
félisten
Nincs többé sor a Mailboxban, a fanyalgók is kipróbálhatják végre
-
vadászcsiga
félisten
Ugyanaz csak pepitaban. Akkor meg a pc-n lesz egy plusz mappád ugyanazokkal a képekkel. Ráadásul ha onnan torolsz véletlenül egy képet vagy neadjisten az egész mappat, torlőidk a telefonrol is a következő szinkronizalaskor. Egyszer használtam ezt a metódust, aztán soha.
DanielK
Hívhatjuk tőlem akárhogy, nekem fizikailag akkor is ugy tűnik mintha két vagy több mappában lenne ugyanaz a kép. 2013-ban iOS6-ban ne legyen már ilyen őskori megoldás. -
vadászcsiga
félisten
válasz
szentkuti11 #35421 üzenetére
Te a fokepernyon lévő mappakrol beszélsz ugye, mert mi a fotokban levőkről.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szentkuti11 #35421 üzenetére
Akkor pláne javítani kellett volna már, vagy kivenni. Aki érti a logikát mesélje el.
Én azzal kezdtem az ios-t de úgy emlékszem mappa létrehozás még nem volt.
-
vadászcsiga
félisten
Tegnap a sárkány centerben láttam lightning sync kábelt (ezeöccá'), lightning–30 tűs adapter (kéteze'), és asszem iPad Camera Connection Kitet (háromeze'). Hogy műkednek e nem tudom de szerintem simán megengednek egy próbát. Tavaly egy dokkolót kipróbálhattam de az akkori 3GS-emmel nem működött, a sárga i4?-ével igen. Lehet hogy klón volt.
-
vadászcsiga
félisten
3GS-en miért nem tudom beizzítani a személyes hozzáférési pontot? Bekapcsoltam, de az én telefonomon wifije nem latja.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
peugeotmate #35095 üzenetére
Ez a swipe safari nem az amire te gondolsz, ez különböző ujjmozdulatkat ad a safarihoz, pl tabot lehet váltani oldalra huzassal.
-
vadászcsiga
félisten
Találtam egy jo ki tweaket, AddNotes for action menu, szöveget kijelölve a felugró menüben egy erintessel a gyári jegyzetekbe tehetjük a kijelölést.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #35014 üzenetére
Erre gondolt B-L-A-C-K
-
vadászcsiga
félisten
Mi az az OpenSSL? Egyik tweak ezt akarja még magán kívül feltenni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Onderon #34999 üzenetére
En megvettem az auxot, szép de macerás. Zephyrrel hol felhúzható hol nem, dupla home természetesen kilőve. Az NCsettings mindig működik, ramelfogyásról nem is beszélve de ez csak 4/S probléma. Na mindegy kinek a pap...
Szerk. tudom nem egy a két program de én az auxot is kapcsolgatasra használtam, a pillanatkepek meg a zene felesleges.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #34955 üzenetére
dehogyis
-
vadászcsiga
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest