- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz -secret- #125505 üzenetére
köszi, az rendben, hogy az FB kontaktokat kiveszem, de a google kontaktokat ha kiveszem (mivel azon volt minden telefonszámom korábban az android miatt) akkor eltűnik az összes kontaktom 90%-a... azt meg nem akarom.
ez egyébként egy 2 éves 5S (és ma elkezdett recsegni a hangszóró hívás helyet....)
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz -secret- #125720 üzenetére
Lehet, de amikor kitört a tsmc kontra samsung chip mizéria, és felhívtam a supportot, hogy élhetek-e a 14 napos ellálással, mire azt mondták, hogy természetesen. Mondtam és mi van ha csak ötödjére kapok olyat ami nekem tetszik!? Azt mondták semmi, akkor ötször küldöm vissza.
És kérdeztem, hogy mi lesz ilyenkor a visszaküldött telefonokkal? Azt mondta, hogy elküldik őket az applehöz, ott átesnek egy teszt folyamaton, új akkumulátort kapnak és új házat. De ezeket már nem fogják kereskedelmi forgalomba hozni.Vagy te hogyan tudod?
Lehet, hogy valamit nagyon félreértettem, de ez maradt meg...[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
válasz -secret- #125777 üzenetére
Én tudom, húgomé volt, csak ugyanolyan fehér ránézésre, mint az eredeti, és hozzám került valahogy. Nembaj, majd elbeszélgetek vele.
Meg inkább beírtam mégegyszer, hogy ne csak a legendák legyenek, meg a félreértések, hogy 'áh, csak egy adapter, minek abból drága, jó a 2 dolláros is'.[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
zsoltee10
addikt
válasz -secret- #126026 üzenetére
Más wifivel annyit sikerült kipróbálni, hogy egy lenovo telefon még vígan csatlakozik, addig az 5S már nem látja a hálózatot, de ha közelebb megyek a routerhez egy helységgel, akkor csatlakozik és utána nem veszíti el a jelet, ha távolabb megyek. Most töltöm a 9.2-őt, meglátjuk.
-
takessz
senior tag
válasz -secret- #126036 üzenetére
Váltottam de azóta is csinálta egyszer már nem értem miért
#126038) TechN7ne köszi akkor ök fogják talán cserélni vagy ök sem vagy javítják vissza rakják a kamerát a helyére?? még nem egetrengetö az elcsúszás csak azért zavar 2 hónapos telonál
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
spider80
őstag
válasz -secret- #126117 üzenetére
Jó de ez nem verseny. Abból is latszik mennyit ér ez az egesz,hogy S6-nál is 70 és 80 ezer között ad,meg ezek szerint i6-nal is nagy a szórás. Kb 1 kategória a kettő.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
StLui
veterán
válasz -secret- #126233 üzenetére
Ez valaha kőkorszakban volt divat, vagy te most is lementenéd pl iPhone-on is a sim-re? Meglepődnék ha sikerülne! Okostelóról okostelóra ez az első ami eszedbe jut kontaktok átvitelére?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz -secret- #126241 üzenetére
Ahogy a fos
nokia, ja nem, azt írta lumia, ami lehet MS is, pont úgyanúgy nem tud sim-re menteni, mint a "fos" iPhone sem.
Nem adtam választ mert win topicban már írta addigra, hogy megoldódott[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
kiszi07
senior tag
-
draco31
veterán
válasz -secret- #126729 üzenetére
Köszi! Haverom akar rááldozni, a fent felsoroltak, plusz hátlap is, ja és még az iCloud is zárva, azzal nem tudom mit akar. Szerintem nem éri meg, de hát az Ő pénze.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest