Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Kashim #19049 üzenetére
ezeket az embereket nem ertem.. lehet h valaki nagynehezen osszegyujti a telo arat, es mivel az is kurvadraga, hadd ne kelljen mar faszom appokra is kidobni a penzt, raadasul ugy hogy ki tudja jo e vagy sem... ne okoskodj mar masok penze felett.. ha ilyen jol megy akkor a par eurosakert miert kell varnod a learazasra?... de nekem aztan mindegy, androidra en is megvettem parat ami kell, es egyatalan nem warezoltam meg, de csak mert megtehetem itt angliaban, otthon ez nem igy volt..
az meg marhanagy melo hogy otthon valaki osszebarkacsol hobbibol egy appot, majd ebbol akar megelni?..
Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Új FULL HD webkamera + Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest