- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ERipley
tag
Kínlódtam én is sokat az órával, de nem jutottam dűlőre egyikkel sem. (megvettem a Rise-ot IS pl.)
Vagy a hangerőt nem engedi állítani, vagy csak akkor játszik le saját hangot, ha kilépés nélkül zárod le a teló.
(tehát utána másra nem használhatod, mert ha kilépsz, akkor valamilyen alapértelmezett hangon ébreszt)
Egy működött a kipróbált kb. 15 alkalmazásból, de az meg olyan szinten rátelepedett a rendszerre, hogy egy éjszaka alatt 45%-ot merült és a zárképernyőre is rátelepedett fixen.)Az iOS 10-ben is ügyesen mellé lőttek, mert az óra alkalmazáson belül szétválasztottak két ébresztőt, amik csak félig működnek. (az egyikben bármit használhatsz hangnak, a másikban állíthatod a hangerőt....okos.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest