- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz SharpSA #35986 üzenetére
Nem fogom és nem elvi kérdés miatt, meg "azért se" az oka, egyszerűen nem érzem szükségét.
Amikor megjelent kipróbáltam. Akkor kapcsolatm ki, amikor a Google fotók kompatibilitási problémákat produkált, nem tudott mit kezdeni a Life fotókkal, mit ahogy a HEVC formátummal is gondok voltak. Utóbbit még fel lehetett tölteni, de amikor letöltöttem és kezdeni akartam vele valamit, na akkor jöttek a gondok. Azt is átállítottam JPG-re és azóta sem hiányzik A Life fotót már megoldotta a Google, lehet, hogy az utóbbit is, de nem akarok meglepődni, hogy egy meló miatt lőtt fontos fotóval szívjak, amikor gyorsan kell az anyag.
Nincs nekem erre időm, hogy az Apple által kitalált egyedi szabványú "vackokkal" kínlódjak. Félreértés ne essék, szeretem az Apple ökoszisztémát, de Windows-on (is) dolgozom, az Apple meg úgy gondolja, hogy rajtuk kívül nincs élet! Innen üzenem Timi bácsinak, de van
Ha olyan fejlesztés érkezik, amit tudok használni normálisan és nem kell nagyobb kompromisszumot kötni, akkor használom és emelem kalapom az Apple előtt
Kijelenthetem, hogy Life fotó tagadó vagyok, én kérek elnézést ezértBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
Új hozzászólás Aktív témák
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest