Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
RetroRick
csendes tag
A mai nap egy érdekes problémával ütköztem. Eddig hisztizett a töltés miatt annyit írt ki: "A töltés nem támogatott ezzel a kiegészítővel". Töltött de bitang lassan. De mit adj isten ma már a gép se ismerte fel és így persze nem tudok zenét rakni se semmi egyebet. Most már ki sem írja hogy nem támogatott az eszköz stb.. Reseteltem a telót nem sok sikerrel jártam annak érdekében hogy felismertessem a géppel. iOS verzió 6.1.3 Firmware 05.16.08. DFU módot nem tudtam behozni akárhogy próbáltam pl.: 3 sec power gomb majd +10 sec a home-al majd elengedem a power és 30 sec csak a home gombbal vagy 7 sec power + home gomb majd csak a home gomb tartása. Ha valaki kisegítene igazán hálás lennék.
Aktív témák
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Nők, nőügyek (18+)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest