- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nAgoston
újonc
Sziasztok! Az mitől lehet, hogy egy 1 honapos Ipad Air M3-on egy Pencil Pro-val amikor jegyzetelek neha elkezd nem irni rendesen a toll. Nehez elmagyarazni de peldaul ha le akarok irni egy szot random a szo kozepen elkezd nem erzekelni a toll es sokszor ujra meg kell csinalnom a mozdulatot, hogy vegre erzekelje mit irok. Nem mindig csinalja ezt, de van, hogy nagyon sokszor. Amugy GoodNotes-on jegyzetelek es van egy uvegfolia az Ipaden, ha ez szamit valamit. Esetleg barkinek valami otlet mivel lehet a baj? Azt mar neztem, hogy rendesen ra van csavarva a pencil vege.
-
nAgoston
újonc
Sziasztok! A napokban vasaroltam egy uj Air M3-as keszuleket es lenne ket kerdesem.
1. Normalis-e, hogy a 4-bol csak 2 hangszoro mukodik? (Allitva nezve a bal oldaliak.) Azt olvastam, hogy az Air modellekben csak 2 hangszoro van es a masik 2 "perforacio" csak dizajn, ez igaz lenne?
2. Rogton raktam ra egy esr uvegfoliat es a gyengebb erinteseket nem erzekeli az ipad, gondolom ez is normalis vagy esetleg a folia vagy a keszulek hibaja lenne vagy minden uvegfoliatol ez lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest