-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
Sziasztok!
Adott egy iPad mini 4 amin szeretnénk egyszerre tartalmat fogyasztani (film, zene stb.) és ehhez adott lenne két vezeték nélküli fejhallgató , egy JBL Club 700BT és egy Sennheiser HD 350 BT. Van arra lehetőség hogy mindkettőt egyszerre tudjuk használni? Nekem eddig nem sikerült egyszerre működésre bírnom őket, próbáltuk Spotify, Netflix, HBO Go, Apple Music és YouTube alkalmazásokkal is, és úgy is hogy a JBL vezetékesen kapcsolódott, de csak felváltva adtak hangot, egyszerre nem.
Előre is köszönöm a rám szánt időt, a segítségeteket.Ui.: ugyanez a kérdés fennáll iPhone-okkal is (SE és 12), köszönöm ha arra is tudtok reagálni.
-
Edgar2621
őstag
Sziasztok!
Rákeresve az egér kulcsszóra úgy láttam, hogy sajnos JB nélkül nem lehet egerezni iPad mini 4-el. Jól láttam és azóta is így van ez? Imádom a kis eszközt és jól jönne hozzá az egér.
Köszönöm a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest