Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Nézd, nem tudom, hány éve vagy iOS felhasználó, de valszeg sokkal-sokkal rövidebb ideje, mint én. Valszeg semmi személyes tapasztalatod nincs arról, hogy példának okáért az iPhone 3G, 3GS, iPhone 4 meg az iPad1 hogyan teljesítettek a régi iOS verziók alatt, és hogy hogyan az utolsó főverzióval. Ahogy valszeg arról sincs személyes tapasztalatod, hogy pl. (a konkurenciánál, ill. desktopos OS-eknél maradva) igenis számtalan példa van arra, amikor egy későbbi OS (fő)verzió lényegesen gyorsabb és effektívebb, mint egy akár 12 évvel korábbi, ősrégi gépeken is. (Lásd pl. Windows 8.1 vs. XP vagy akár KitKat vs. előző 4.x-es release-ek)
Elnézést a személyeskedésért – te kezdtél futóbolondozni, miközben én pl. nem neveztelek téged elvakult Apple fanboynak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple iPhone 17 - alap
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung kuponkunyeráló
- iPad topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Revolut
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest