Hirdetés
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
consono
üzenetére
Nos én öszintén ajánlom ezt a Combo Touch-ot, ennél jobb számomra nincs... az air4 + magic keyboard fele ennyit se tud az én szememben...
Alapból az pedig, hogy fizikai billentyüzeten tudok gépelni, sokkal gyorsabbá teszi a felhasználást sok helyen, viszont egy könnyed mozdulattal leválasztható, ha állitva akarom használni az iPadet, vagy mert egyszerüen zavar a cucc, mégis megmarad a védö tok az iPad körül... ez hatalmas elöny szerintem.
Teljesitményben egyelöre semmi gond (átlagfelhasználás itthon), kezelhetöségben viszont kegyetlenül jo, hogy kézzel-lábbal használhatod a felületeket... notebook nekem ezek után nem kell, max asztali PC / Mac, de az is csak a nagy monitor / spéci felhasználás miatt... hm, vajon milyen lenne egy Mac mini a 60 colos tv-re kötve?
-
SharpSA
veterán
válasz
consono
üzenetére
Nekem ugyan 11 colos Pro-m van Magic Keyboarddal, de nagyon tetszik az egész így. Teljesen jól használható irodai munkára, bár vannak helyzetek, amikor kicsit másként kell megoldani a dolgot, de minden lehetséges. Még WordPress weboldalt is be tudtam üzemelni iPad-ről, úgy hogy erre töltöttem le a zip-et és innen töltöttem fel ftp-re. Egyedül a szolgáltató honlapján nem jött be valamiért az új adatbázis létrehozása ablak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest