- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Zilliax
üzenetére
Szerintem az új chip az szinte biztos, hiszen az új pro modellekbe mindig a legbikább chip szokott kerülni.
Viszont egy kérdés, nem trollkodás, nem kötekedés szempontjából még véletlenül sem, de mi az a felhasználás amire a jelenlegi 11es pro nem elég professzionális, és vásárlásra, fejlődésre, váltásra készteti az embert? Ha jönne oled kijelző még színhelyesebb, professzionális technológiával, az oké grafikára és társaira(pl videóvágás), de ezen felül más? A Hangszóróban mi az amiben fejlődnie kellene? Nekem , az én fülemnek a 2019es ipadem is nagyon szépen szól, köröket ver a tab s3ra, amire kitekintettem még múlt év végén, pedig azon 4 hangszóró volt.
Méret ügyileg szerintem maradnak ezek fizikailag, képernyőben ha tudnak még vékonyítani hogy az izléses legyen szerintem max azt lépik meg. azaz mondjuk 11,2 és 13.1 de ez csak az én gondolatmenetem
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest