Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Arhel
senior tag
Hali!
Hát nem tudom, hogy ti hol laktok, de az biztos, hogy nagy szerencsétek van ha ilyen jó nálatok az ADSL, mert itt nálunk nagyon gáz az Invitel! Nekem 512/128-as van és csak 56k-val töltök lefele, amikor kb. 64-el kéne
De havernak 384-ese van és ő 43k-val tölt, ami még elfogadható!
A modemem Dialcom, és semmi baj nincs vele. Nálunk nem szokott ledobni 24 óránként a szolgáltató, ami jó
Amúgy az egyéb szolgáltatások nagyon jók, én itt a 24órás Technikai Help Deskre gondolok, itt mindik segítőkészek.
Összefoglalva nem rossz, bár nekem határidön kívül kötötték be a netet(késtek 2 hetet, vmi eszközhiányra fogták), már azt hittem sose jönnek.
Amúgy jó
Aktív témák
Aktív témák
- RAM topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest