- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
atikó
őstag
ügyes vagy, nekem ez a típus van, JC2432W328C lentebb kaptam leírást hozzá, de sajnos, a lábkiosztás nem jó a rádióhoz, mert pont olyan lábakat kellene modosítnai amit a myoptions.h készítéskor nem enged.
Van ötleted hogy hogyan tudnám a rádiót beüzemelni? kicsit más az én panelem mint a tiéd.
-
atikó
őstag
az nem fog úgy működni szerintem. a beépített antennát lekellene választani, és be kell rakni egy leválasztó kondenzátort az RF kimenetre. meg kell mérni egy olyan esp32 modulon ami gyárilag külső antennás, hogy mi van oda forrasztva, kondenzátor vagy ellenállás. szerintem kondi. Este megnézem ha lesz időm. A videó az totál marhaság.
-
atikó
őstag
igen értelek, én egy kis faluba lakom, 5km van a legközelebbi kisebb város ott a openweather írja a azt a várost, az én falumat, időjárás szempontjából nem jelzi.
a várost meg adtam neki, de ott is eltérés van a weblap és a radio között. nem lényeg, igazából tetszik ez igy is. köszi. -
atikó
őstag
másik dolog: ismeri valaki a JC2432W328C kijelzővel egybe épített esp32? mert nincs leirásom a lábkiosztásról, és az eladónak nem sikerül válaszolnia 1 hét alatt, és azt mondta benne lesz a dobozban a leirás.
-
atikó
őstag
van ötlete valakinek hogy mi lehet a hiba? akárhányszor feltöltöm az esp-re vagy működik a rotary jól és a hangerő feliraton az ő nem jeleniti meg vagy nem működik a rotary de van ő betű.
a rotary amikor nem jo akkor hiába tekerem nem változik a hangerő csak egyet vagy kettőt max. ez a két jelenség váltakozik . fura.
-
atikó
őstag
Sziasztok.
sikeresen feltettem ezt a változatot: https://github.com/DaradiciLevente/Magyar-yoRadio/tree/main
de az a bajom, hogy böngészőn keresztül, nem jutok tovább, nem fogadja el a csatorna listát sem illetve nem tudok tovább menni a menübe. mit ronthattam el? van valakinek ötlete? köszönöm. -
atikó
őstag
válasz
gazsintaor #889 üzenetére
Szia. Szürke a háttér a kijelzőn? ha igen akkor nem jól kötötted be a kijelzőt. én így jártam.
-
atikó
őstag
Üdv. találkozott valaki azzal a jelenséggel, hogy a rotari encoder önállóéletre kel?
vagy nem akar váltani csatornát, vagy hangerőt, hiába tekerem jelzi de egynél többet nem léptet a hangerőn vagy csak úgy előhozza a zene listát.
Érintkezési problémára gyanakodtam előszőr, de minden vezeték rendben van. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest