- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wéber László
újonc
Tisztelt Kollégák!
ESP32S3-as konfiguráció estén, a vételi puffermemória méretét tudom -e állítani, ha igen hogyan? - Köszönöm és elnézést ha már volt téma korábban. -
Wéber László
újonc
-
Wéber László
újonc
válasz
bimbula53 #1264 üzenetére
Nagyon köszönöm, hogy próbálsz segíteni. 1.8.19-es verziót használom. Régóta foglalkozom programozással, korában Z80, újabban PIC-el, alapvetően assemblerben. 'C '-vel nem foglalkoztam, csupán megpróbálom értelmezni. 'Előéletem' során tapasztaltam, hogy van egy biztos pont, amire támaszkodok, történetesen az hogy hibát csupán én követhetek el mivel a processzor, csupán végrehajtó. Ezt figyelembe véve még tanulmányozom (bár nincs benne gyakorlatom) a jelzett hibát, bár ezt csupán fél órás szünetekkel tudom megtenni, mivel ennyi ideig tart egy fordítás. ezért gondoltam arra hogy ha nem terhellek eljuttatnám a tömörítet anyagot.
-
Wéber László
újonc
válasz
bimbula53 #1262 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat, a helyzet az hogy az alábbi configgal szépen lefordul és működik:#define ARDUINO_ESP32S3_DEV
#define RSSI_DIGIT true
#define L10N_LANGUAGE RU
#define DSP_MODEL DSP_ILI9488
#define TFT_DC 9
#define TFT_CS 10
#define TFT_RST -1
#define BRIGHTNESS_PIN 14Ezek után a legnagyobb figyelemmel elvégzem a Lucza Gyuri által javasolt étalakítást, de a fordításnál már hibára fut.
Kivágtam a hibás területet, szeretném átküldeni "zanzásitva', de itt nem tudom csatoltan átküldeni. Ha kapnék egy e-mail címet, az segítene, köszönettel W.L.
U.i.: az idézet config csak displ.-re vonatkozó részt tartalmazza. -
Wéber László
újonc
Sajnos továbbra sem sikerült.
Valahol az alábbiakat olvastam:
" Magyarosítás
Csak a ILI9341 és az ST7789 kijelzőkhöz használható, a többit nem magyarosítja.
Másold be a filokat a megfelelő helyre, az eredetiket töröld.
Egészítsd ki a yoRadio mappát, yoRadio.ino mellé rakd be a myoptions.h és a mytheme.h
Ezt a sort még ird be amyoptions.h -ba.
#define L10N_LANGUAGE RU "
A kérdésem továbbra is az, hogy az ILI9488-as kijelzővel mi a teendő. Kérem aki már megoldotta, segítsen, köszönöm. -
Wéber László
újonc
Még nem próbáltam, de köszönöm megpróbálom. A zavaró az hogy ILI9488 nem favorizált típus, az eddigi ismereteim miatt a 3x8 bites ábrázolás eltér a javasolt képernyő típusoktól, bár a fenti nehézségek ellenére sehol nem találtam figyelmeztetést, hogy kerülendő típus a "magyarositás" tekintetében.
-
Wéber László
újonc
Segítséget szeretnék kérni, építettem egy ILI9488-as vezérlővel egy rádiót. Mivel nagyobb színmélységgel dolgozik, ha jól emléksze (24 bit), a "magyarositásra" nem találtam megoldást ehhez a típushoz. Nagyon köszönöm, ha létezik pozitív megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged