Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
krealon
üzenetére
Köszi!

Próbálgatni fogom, és majd jelzek. Abból esetleg ki lehet indulnom vajon, hogy a logbban kb. hány mp-enként kapom a PADO-s hibaüzenetet, vagy ez hülyeség lenne?
Próbáltam telefonon beszélni a T-sekkel, még akár úgyis, hogy fizetek, de elhajtottak azzal, hogy nem tudnak segíteni, esetleg a fix ip megoldaná a problémámat de azt csak üzleti előfizuval tudnak adni, az meg nekem nem jár
Pedig csak annyit akartam volna megkérdezni, hogy szerintük milyen értékeket állítsak be, hogy ne kelljen találgatnom, de akkor marad ez. -
Véreshurka
senior tag
-
Véreshurka
senior tag
válasz
krealon
üzenetére
Köszi!
Asuswrt-Merlin-en vagyok. Itt a WAN beállításoknál találtam ilyet:
PPP Echo Interval: 6
PPP Echo Max Failures: 10A linkelt leírás alapján akkor a Max Failures-t 80-ra, az Echo Interval-t 20-ra állítsam át, vagy ez csak TP-LInk-eknél igaz Digi NET-tel, vagy a lényeg csak annyi, hogy a Max Failures 4-szerese legyen a Interval-nak?
-
sonofmorg
újonc
Bocsi, nem fogalmaztam jól. Nem a 35-40 mbps-sel volt/van a probléma, hanem hogy rettentően instabil, folyamatosan belassul, vagy megszakad (kb. percenként), kábelen viszont akkor sem szakad meg, vagy lassul be, ha wifin igen. És ez az, amit a TP-Link router és a Connect Box is produkál.
-
Wasquez
senior tag
Nekem a mobilnettel nincs problémám, elég jó értékeket mutatott a huawei routerrel, ott 70Mb/s volt általában.
Amiket írtál, azok általánosságok, a wifi 150Mbps volt rajta.
A mostani DWR116 wifi 300 Mbit/s, és mégsem tudja még csak a közelébe se tolni a sebességet, mint az elődje, lehet hivatkozni, hogy wifi, meg mobil internet, de a tapasztalatom alapján általánosságban nem tudja ugyanazt, mint amit lecseréltem, és a gyári specifikáció alapján lényegesen gyorsabb a készülék.
Valami konfigurációs bibit gyanítok inkább a probléma oka ként. -
Cody007
csendes tag
Köszi a választ!
Asus RT-N12-D1 most néztem meg. De nem is fontos, mert TP-Link tl-wr741nd vel is ki lett próbálva és ugyanaz volt. firmware hez nem nyúlok ha nem muszáj. de nem hinném hogy régi.
Windows 8.1 et használok, az is kb. 1 hónapja lett újratelepítve.
Igen 10 megás netnél 1 Mbit/s a garantált letöltési sebesség. Végülis persze ez megvan...de könyörgöm ez használhatatlan, nulla. Sokáig 900kB/s volt a letöltési sebesség. Egyszer csak gyakran szakadozott, elment, és 260-170 kB/s körülire lecsökkent.
Meg az is bíztató, hogy a szerelő is tanácstalanul nézte csak..és azt mondja nem tudja mitől van ez....
Nagyon trehány szolgáltatás ez... -
CheeseDave
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B450 Aorus Elite - Leírást olvasd el -
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pedig csak annyit akartam volna megkérdezni, hogy szerintük milyen értékeket állítsak be, hogy ne kelljen találgatnom, de akkor marad ez.