Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
johni86
tag
Sziasztok!
Segitséget kérek, mivel szórakozik a netem, hol van hol nincs.Van hogy semmi problem, azt egyszer csak rázendít neki áll szakadozni, már eléggé idegesít.Az alaplapomon 2 hálozati csatlakozó van, és ha az egyikből átdugom a másikba a kábelt, pikk pakk egyből van net, persze csak kis ideig, mert megin elkezd szakadozni, ez ma kezdődött. Volt már ilyen korábban, akkor már nagyon untam, tettem fel egy uj rendszert és mostanáig minden rendben is volt.
Msn el nem is volt baj de netezni azt nem lehet, ha megnyitok mondjuk 5 oldalt egyszerre akkor pl abból betölt 3at de a másik 2 már nem. Vagy ha filmet nézek egy darabig betölti azt megin semmi
Nem hiszem hogy tönkrement volna a router, talán rosszul számolhat vagy ilyesmi, nem tudom nem értek hozzá, ezért is irtam, uj wint meg nem akarok megin feltenni.Valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5800X RX 7800 xt, 32GB ddr4, 1TB Nvme
- XFX Radeon Speedster QICK 308 RX 6600 XT GDDR6 8GB 128bit
- Gigabyte Radeon 5700XT OC 8Gb eladó
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest