Hirdetés
- Garmin topik
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
johni86
tag
Sziasztok!
Segitséget kérek, mivel szórakozik a netem, hol van hol nincs.Van hogy semmi problem, azt egyszer csak rázendít neki áll szakadozni, már eléggé idegesít.Az alaplapomon 2 hálozati csatlakozó van, és ha az egyikből átdugom a másikba a kábelt, pikk pakk egyből van net, persze csak kis ideig, mert megin elkezd szakadozni, ez ma kezdődött. Volt már ilyen korábban, akkor már nagyon untam, tettem fel egy uj rendszert és mostanáig minden rendben is volt.
Msn el nem is volt baj de netezni azt nem lehet, ha megnyitok mondjuk 5 oldalt egyszerre akkor pl abból betölt 3at de a másik 2 már nem. Vagy ha filmet nézek egy darabig betölti azt megin semmi
Nem hiszem hogy tönkrement volna a router, talán rosszul számolhat vagy ilyesmi, nem tudom nem értek hozzá, ezért is irtam, uj wint meg nem akarok megin feltenni.Valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin topik
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- További aktív témák...
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Huawei Free Clip - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest