- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
nyomtam egy clear forms-t neki, és most nem akarnak a google-s kulcsSZAVAK ELŐJÖNNI. kopkopkopp.
viszont a ph-s login nevem és jelszavam még mindig tudja az ie.
azért , kösz talán jó lesz! -
sirály12
őstag
Esetleg a mailnál a manage acounts az nem valami ilyesmi?
-
-
hello-hallo elektor kalandorok!
mondja már meg légy szi' nekem valaki, hogy az ie-ben hogy a csudába tudom resetelni a böngésző által megjegyzett e-mail cimeket, login neveket, google keresőmezőbe irt kulcsszavakat??!!
kösz! kösz! kösz! kösz! kösz! kösz! kösz! kösz! kösz! kösz! kösz! kösz! kösz! kösz! kösz! kösz! kösz! kösz! kösz! kösz! -
Joseph
tag
Nekem olyan problémám van, hogy a IE6 nem tölt be oldalakat.
Folyamatossan arra pofázik hogy a titkosításom nem 128bites, és ez valóban így is van.
telepítettem már a IE6 SP1-et de nem változott semmi!
HELP ME PLS!!!!!! -
Fr4G
aktív tag
Köszi, sikerült.
-
ftc
nagyúr
válasz
CsendPenge #2 üzenetére
Igen ez a megoldés Nézet-szövegméret.Itt már választhat
-
Fr4G
aktív tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy miért állítja az IE állandóan át a betűk méretét ? Most nekem pl. nagyon nagy betűkkel ír mindent és szeretném visszaáálítani az eredeti méretűre a betűket. A ''Kisegítő Lehetőségek'' című csodában már állítgattam de még így is nagyok a betűk. (Volt már olyan is amikor lekicsinyítette az összes szöveget...) Pls, ne offoljátok szét a topicot ilyen : ''Használj operát, netscapet,...''-el.
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest