- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
Aktív témák
-
Bazzsi
csendes tag
Win98SE oprendszerem van:)de azért kösz
-
Bazzsi
csendes tag
:)). Nem tudod röviden leírni?
-
Bazzsi
csendes tag
:)). Nem tudod röviden leírni?
-
Bazzsi
csendes tag
1 db. meghajtó van a gépemben összesen. Egy C: :)
de figy ha feldarabolnám 2 részre.egyiken lenne a windows.akkor a programok melyek a másikon fel lettek telepítve azoknak van közük a wincseszter windowsos feléhez nem?tehát ha újraraom a windows-t akkor a másik részén nem fognak működni a programok ugye?Remélem érthető:) -
Bazzsi
csendes tag
nah szóval az ilyen esetekre hogy valami tönkremegy a gépemen.vagy bármi egyéb és formatálni majd uninstallálni kell a windowst.Nekem van egy 80 gigás vinyóm.na ha felosztanánk, akkor nem veszne el minden a formatáláskor, ha a windowst újra akarom installálni...ha jól tudom.mer így ha formatálni kell minden elveszene...
-
Bazzsi
csendes tag
Meg hát nekem eddig ezek az oldalak bejöttek csak most nem akarnak bejönni, ha jól emléxem azóta nem jönnek be amióta volt formatC:...
Írja le nekem valaki a partícionálást pls! -
Bazzsi
csendes tag
És ha bemondom hogy hogy pár oldalt nem tudok megnyitni!Akkor ők mit tudnak tenni?
-
Bazzsi
csendes tag
kapcsolatot újratelepíteni? Hálókártya természetesen fent marad és onnantól? Bár nem hiszem hogy ezzel lenne a baj mert pár oldalt behoz és ha nettel lenne a baj az vagy működik vagy nem.nem?
-
Bazzsi
csendes tag
á nagyon nincs kedvem formatálni a gépet.Szeretnék megkérni valaki hogy írja le pontosan hogy hogy lehet particionálni!mert nekem van egy 80 gigás vinyóm és hogy ne vesszen el állandóan minden adat azért nagyon megköszönném ha valaki leírná nekem.
-
Bazzsi
csendes tag
Nem nincs túl szigorúra állírva.Nem lassú a netem: ADSL. Tehát be kellene jönnie.Amit mondtál az a frissülős dolog... azt nem lehetne hogy azt az újrafrissülést vagy mit kikapcsolni...
nem ír ki semmit amikor be akarom hozni a hp-tcsak egy szép fehér lap... -
Bazzsi
csendes tag
Már kipróbáltam Operát, Netscapet, és mindegyiknél ugyan az a szarakodás volt.Ha simán reinstallálom a windowst akkor nem tünnek el a programok meg ezek ugye?
-
Bazzsi
csendes tag
Internet Explorer 6, pl. http://www.777sms.hu, hogy egy alapvető oldalt mondjak, nem csinál semmit.Beírom a címet elindítom, néha elindul alul az a kék csík, de azon kívül nem csinál semmi, nem hozza be. Az oprendszer win98SE.
-
Bazzsi
csendes tag
Nem igazán hardverügy de remélem tudtok segíteni.Explorer nem tud megnyitni jó pár oldalt.Próbálkoztam JAVA-val, újra felraktam de hiába.Beírok egy címet és nagyrészt nem csinál semmit, nem tudja behozni azokat a honlapokat, amik másnak bejönnek:( mit tegyek? HELP!pls
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Logitech G Pro X billentyűzet és egér tesztje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest