- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uyuarasy
tag
Hello, anno IBCE -> IBIE migralas utan latszolag vesztelodtek az ajandek IBKR reszvenyeim, irjam be az osszeset az idei SZJA bevallasba? Vagy csak azokat amik eredetileg vesztelodtek volna? Vagy van valami modja hogy kideritsem mi a jelenlegi allpot? Weben egyben mutatja az osszeset.
-
Uyuarasy
tag
Bedobom en is, a Wallet by budgetbakers (web)appot hasznalom mar egy-ket eve. Vannak szamlak ahol magatol szinkronizal, keszpenzt meg egy hitelkartyat manualisan vezetem.
-
Uyuarasy
tag
Szerintem a robot akkor ugrik erre, ha tenyleg ugyanoda kuldod vissza es nincs elozmenyed. Legalabbis en a ToS valtozas ota is Revolutrol utalok IB-re es havi 2-3 utalas megy sajat hitelkartyara is. Nem tudom mennyit szamit de sok eve hasznalom fizetesre is, Premium csomagban.
-
Uyuarasy
tag
A koltsegvonzatat nem teljesen ertem, par honapja bevezettek hogy bizonyos accountoknal elerheto az auto-conversion (a hivatalos leirast sem talalom most, kicsit bovebben errol: The Poor Swiss, Singa Polah blog).
Eddig en sem valtottam, jo volt minden, csak zavartak a margin violation popupok, meg statementben is ez volt a valtas mellett: Ordered by IB (Margin Violation)
Egyebkent akkor lehet ez hasznos, hogyha tobb devizaban is van penz a szamladon es explicit meg szeretned mondani hogy melyikbol szeretnel kolteni. -
Uyuarasy
tag
Valaki irta itt vagy a befektetos topicban hogy TWS kell hozza (bongeszoben/mobil appban csak market ordert tudsz letrehozni).
Par napja ezzel a modszerrel csinaltam ket kapcsolt megbizast, mindketto TBSZ szamlan belul. Pont annyit valtott adott devizabol amennyi kellett a vasarlashoz, es a valtasra nem szamolt fel dijat.
Eleg ergya a regi desktop alkalmazas, de latszolag egyik ujabb app sincs a kozeleben sem ha a feature paritast nezzuk...
Szerk.: a videoban nincs benne, de az FX ORDER mellett az advanced gomb alatt tudod az FX CONV-ot beallitani
-
Uyuarasy
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topik
- E-roller topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- HP notebook topic
- ASUS RT-AC68U
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged