Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
donat_sz
senior tag
válasz
-szabi-
üzenetére
Megéri az az X óra befektetés, mert komoly összeg lesz a különbsége annak amit később láthatsz, vagyis az én olvasatomban igen komoly óradíjat lehet így elérni.
Érdemes megérteni, hogy melyik ETF milyen cégeket, régiókat fed le. Itt (is) egy diverzifikált világ megoldás a javasolt, fejlett és fejlődő piacokkal egyaránt, ha nem akarod időről időre áthelyezni a súlyokat, mert az adhatja a legnagyobb biztonság/hozam opciót.
Nyilván, ha jobban beleásod magad, a várható hozam nő, mint a kockázat is, de ez megvezem és elfelejtemnél talán többet igényel.Mindenkinek magának kell meghatároznia, hogy milyen kockázatot akar vállalni, milyen remélt hozamért cserébe.
-
válasz
-szabi-
üzenetére
De azt úgy kell érteni, hogy válassz egyet és vedd azt, nem úgy, hogy mindet venni kell kezdőként. Én mondjuk inkább ezt ajánlanám, ez is FTSE all-world index, de jóval olcsóbb, így kevesebb maradékkal tudod elkölteni a pénzed: IE000716YHJ7 - FWRA
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen okostelefont vegyek?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Haditechnika, harcászat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- További aktív témák...
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest