- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Árháborút indít a DeepSeek az AI-szektorban
- Mobil flották
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
Lehet hogy nem értem a kérdést, mert amúgy szerintem nagyon egyértelmű a válasz:
Két dologtól függ mi történik:
- Te írtad ki, vagy te vetted meg az opciót?
- Lejáratkor az aktuális árfolyam alacsonyabban vagy magasabban van az opció céláránál?Az opció csak egy Opció. Alias lehetőség. Egy szerződés, amivel vagy él a tulajdonosa, vagy nem. Felteszem, hogy te vetted az opciót és nem kiírtad. Ez esetben ha lejáratig nem érvényesíted a jogodat, akkor kidobtad a kukába. A szolgáltatók viszont rendik, ezért ha jól járnál vele, érvényesítik neked automatikusan az utolsó pillanatban (ennek lehet költsége). Egy put opció esetén ha nincs az adott részvényed, akkor shortod lesz az adott részvényre. Amit jó eséllyel a szolgáltató azonnal zár is (cover) ha nem margin az account, ergo megkapod a nyereséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- XMG Ultra 17 / i9-9900K / GeForce RTX 2080 / 64GB RAM / 1TB SSD & 1TB HDD
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 570 8GB, I5-6600K, 12GB RAM, SSD) beszámítás! Posta ok (34)
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600XT 8GB, R5 3600, SSD, 16GB RAM) Beszámítás! Posta ok! (33)
- DELL PowerEdge R430 rack szerver - E5-2643v4 (6 mag / 12 szál, 3,4/3,7GHz), 64GB RAM, 95 000,-
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest