Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
Új hozzászólás Aktív témák
-
les_polish
csendes tag
USD utalas Revolutrol IBKR-re (korabban ezt wiserol csinaltam, de ott ugye mar koltsege van)
Sziasztok, mivel nem talaltam meg pontosan leirva, igy leirom hatha jol jon masnak is a tapasztalat.
10k USD-t akartam attenni Ersterol IB-re.
1. Kartyas top up Revora
2. IBKR deposit request, banki ref adatok, routing nr.
3. Revo utalas, business receipient, IBKR adatok, a megadott NY banki adatokkal, ACH routingba megy az IBs ABA routing nr
4. Masnap reggel IB message center: transfer confirmationt kernek, h lassak a sajar nevre szolo szamlamrol ment be a penz (leirasuk szerint "non-bank" financial institutiontol kapott penznel mindig, ilyen a Revo)
5. Bekuldom a revos statementet
6. 5 perc mulva valasz, ok, de az ACH-s paymenteknel van 4 nap credit hold, igy csak az 5. Napon lesz jovairva a penz.Udv, lp
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest