Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
Az email és SMS régi technológiák, abszolút nem jelszavak küldözgetésére voltak kitalálva. A 3G (4G?) idejében relative könnyű is volt SMS-eket ellopni, meghamisítani. Hamis emaileket meg még én is küldözgettem anno magamnak kíváncsiságból. Mára ugyan fejlesztették mindkettőt amennyire lehetett (az 5G már sokkal biztonságosabb, és email authentikációban is jelentős előrelépések voltak), de az app azért jóval biztonságosabb.
Az ugyanis hacsak nem teljesen hülyén van megírva, akkor komolyan elkódolva küldi az autentikációs információkat a telefonod és a szerver közt, plusz használja a telefon fizikai azonosítási rendszerét is (feloldás + jellemzően ujjlenyomat).#1316 avl
Ha nagyon akarsz, elméletileg tudsz Android appokat futtatni asztali gépen is. Sosem próbáltam, csak elméleti lehetőségként jutott eszembe. Lehet, hogy nagy biztonsági igényű appok nem hajlandóak úgy futni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest