- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Garmin topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaymoira
tag
Ha bárki bármilyen megfontolásból úgy döntene, hogy Family Advisor Accountot csinálna NE A LÉTEZŐ ACCOUNTJÁT HASZNÁLJA az "Open Additional Account" menüben.
Az indok, hogy akkor nagyon sok fájdalmas percet fogsz kapni. Nekem teljesen elbarmolta az eredeti számlámat jelenleg így most a supporttal küzdünk. (pl.: nem tuduk új TBSZ-t nyitni meg semmilyen alszámlát, activity statementek is gatya lett a TBSZ-en)
Az volt az ötletem, hogy kipróbálom mit tud ez az account, az alap ötlet tök jó. Kapsz egy jobb UI-t meg több funkcionalitást. Látod hollisztikusan az összes accountot weben, eloszlást is látsz, hogy a portfolio elemei milyen %-ban vannak az accounton.
A trading része felé még nem jutottam el, mert most az a legkisebb bajom, de ott elvileg lehetne allocationt csinálni és rebalance-t is akár.
Majd folytatom, ha lesznek fejlemények. Szerintem én lettem a béta tesztelő most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lightyear - befektetési app
- Mobil flották
- Kompakt vízhűtés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eladó ASUS ROG Strix B550-F alaplap (olvass!)
- Ryzen 5700X3D dobozában eladó
- Gombászkönyvek egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest