- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
junior tag
Egy normál céges RSU program pont úgy működik, ahogy Szaky (#1054) mondja.
Nekem az nem tiszta, hogy az IBKR-es részvényre is kell-e SZOCHO-t fizetni, vagy nem.
Ha jól emlékszem, a cégesnél az egy kardinális kérdés volt, hogy a grant az mindenkinek elérhető, vagy valami speciális feltételhez kötött. Ha az első, akkor nem kell SZOCHO, mert akkor ez valami más jövedelem kategória, ha a második, akkor meg kell.Az IBKR-nél is van feltétel, de az mindenki felé nyitott, kedvezményt kapsz, ha regisztrálsz, ezért nekem nem tiszta hogy keletkezett-e SZOCHO kötelezettségem vagy nem.
Külön igazolás nem kell az IBKR-től, az Activity Statement-en rajta van a grant dátum, az aznapi árfolyam * MNB árfolyam (vagy az előző hónap 15.-i ha az kedvezőbb) adja az adóalapot ami viszont nyilvános adat.
Olyan activity statement-et, amin rajta van a grant, mindenképpen töltsél le szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest