Hirdetés
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Aktív témák
-
Qsoe
csendes tag
Ezt nem ertem. Ha sok penzed lenne megvenned a dragabbat, pedig mint irod, az olcsobb ugyanazt tudja. Ennek mi ertelme?
Tizensokorat programoztam egyszer egy 1G Duronon, amire elotte elfelejtettem radugni a ventillatort. (Borda termeszetesen volt rajt) Nem sult meg, meg csak meg sem fagyott.
Szobatarsam a koliban vett 300+ rugoert fel eve egy 1.8as p4et. Fagyott mint az allat. Memoriacsere, videokartyavizsgalat, barmi... Semmi eredmeny. Vegso megoldas erosebb huto, es lass csodat nem fagy.
Akkor talan ennyit a ''Intel szazszor stabilabb es megbizhatobb'' temakorben
QG -
access_denied
senior tag
Az ar/teljesitmeny dolog azert kerdeses. Pl. a procimat 40e Ft-ert vettem, nem tudom, hogy mennyi lett volna egy hasonlo tudasu AMD. Ez is erdekelne _komolyan_. Ha meg tudsz gyozni, akkor tedd meg.
Ahogy irtad, netkavezo... hm.. ahol nem szamit egy esetleges szerver restart. Tobb olyan helyet is tudok, ahol tobb mint egy eve (!) megallas nelkul mennek intel szerverek.
Egyben igazat adok. Nekem a Asus cusl2-c/P3-866 ota csak labilisabb, problemasabb gepeim voltak, vannak. A mostanira pl. nem tudok w98-at telepiteni.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Intel Core I3 9100f
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest