Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Magisk
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
access_denied
senior tag
''Hozzászólás inkrementáló'' vita ez. Egy régi Limahl szám jut az eszembe ''Neverending story'' :)
-
access_denied
senior tag
válasz
joysefke
üzenetére
Problémamentesen teljesít 2000, xp, suse alatt. W98-at meg felteszem ghostból. Csak a detonator nem megy rá. Majd küldök valami mélt asuséknak, hogy mi a fene van az alaplappal.
Amúgy meg már bocsi. Ha egyszer hozzá tudok jutni jó procihoz, akár intel, akár amd, akkor miért ne ezt vegyem figyelembe? -
access_denied
senior tag
Az ar/teljesitmeny dolog azert kerdeses. Pl. a procimat 40e Ft-ert vettem, nem tudom, hogy mennyi lett volna egy hasonlo tudasu AMD. Ez is erdekelne _komolyan_. Ha meg tudsz gyozni, akkor tedd meg.
Ahogy irtad, netkavezo... hm.. ahol nem szamit egy esetleges szerver restart. Tobb olyan helyet is tudok, ahol tobb mint egy eve (!) megallas nelkul mennek intel szerverek.
Egyben igazat adok. Nekem a Asus cusl2-c/P3-866 ota csak labilisabb, problemasabb gepeim voltak, vannak. A mostanira pl. nem tudok w98-at telepiteni.
Aktív témák
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest