Aktív témák
-
-
-
mahanok
csendes tag
Igen, Compaq. Evo N610c
Nincs meg a program a teszthez. Ha megmondod, hol van vagy elküldöd akkor letesztelem. mahanok@freemail.hu -
Ha gondolod, átküldök egy néhány soros kis programot, amivel kiirathatod az aktuális órajelet, vagy letölthetsz egy hasonlót innen:
[L]http://sourceforge.net/projects/x86info/[/L]
Ha a SpeedStep ténylegesen ki van kapcsolva (mármint az alaplap tényleg rá tudja beszélni a procit), akkor állandó értéket kellene kapnod. -
mahanok
csendes tag
Hello,
Csak a Generalsszal van problémám. Még a Fifa 2003 is simán fut rajta.
Az asztali gépen Nvidia Gforce MX/MX 400 as van és azon simán fut.
Szeritem az Ati Radeon 7500 jobb annál, vagy tévedek?
Még mindig az a gondom, hogy a mobil proci folyamatosan változtatja az órajelet és szerintem ez a gond. Nem tudja véletlenül valaki, hogy lehet beállítani,hogy ne mobilként müködjön? -
MaUser
addikt
-
mahanok
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat. A ram lehet, hogy kevés, de én úgy látom,hogy a proci teljesítmény ami gondot jelent.
Az asztali gépen ha elindítom a programot (system test for Generals) akkor határozottan a proci tényleges sebességét mutatja. (1,5 ghz) És jól is müködik a program.
A laptopon, pedig ezen a testen a proci teljesítménye mindig mást mutat. Ez szerintem a mobilproci miatt van, nem lehet valahogy ezt orvosolni. A biosban már kikapcsoltam a Speedsteppet, és ez sem változtatott. -
[L]http://developer.intel.com/design/mobile/pentium4p-m/p4p-m.htm?iid=devnav_btn1+hw_proc_lap_p4m&[/L]
Aszongya, hogy ''SpeedStep: Real-time dynamic switching of voltage and frequency between maximum performance and battery-optimized operation, based on CPU demand, for longer battery life'' Tehát nem attól függ a CPU sebessége, hogy be vagy-e dugva, hanem attól, hogy mennyire terheled a procit. Egyszóval mindig energiatakarékosan igyekszik dolgozni, legfeljebb a konnektorból eszik kevesebbet és nem az aksiról. -
mahanok
csendes tag
Sziaszok,
A gondom az, hogy mobilprocesszoros Pentium4 1.8 256 ram, os Notebookon szeretnék játszani és a gép még a legalacsonyabb detailen is beszaggat, ami a játék élvezhetőségén nagyot ront.
G-card: Ati mobiliti radeon 7500 32m ram
ennek csak elégnek kellene lennie. A gond az, hogy van a C&C Generalsnak az system info programja amit feltelepít. itt a test után mindig más proci teljesítmény jön ki egészen 14mhz től a 1790 mhz ig.
Azért furcsa mert ha tápra van dugva akkor is csinálja, akkor pedig a mobilprocinak, ha jól tudom folyamatosan a maximumot kellene nyujtani.
Mi lehet a gond? Várom válaszaitokat. köszi
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest