- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 10 VI 16
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
Kiskokó
üzenetére
Milyen alaplapod van?
Memcsi hogy áll hogy van belőve, esetleg valami más lehetőség ami nem engedheti a tunigot.
gondolok itt olyasmire MAX CPUIDVALUE LIMIT HA TALÁLSZ VALAMI HASONLÓT kapcsol ki
kellene valahogy a biosod beállítása, mert olyan nincs hogy 1.175 el megy aztán 1.4 volton meg se nyikkan van közte 200 mghz azz enyém 1.4v al boot ol 4ghz-en 1.5v-al meg 4200 on de csak 3.8 ra tudtam stabilra belőni 3 ghz-et mennie kell!
A memcsinek adj 2.2v ot lehet azzal van abibi, de inkább próbáld belőni fix 800mhz-ra
HA van olyasmi hogy pcie freq azt is 100 ra vagy linkeld be a bioszod -
NFree
addikt
-
Kiskokó
veterán
válasz
Kiskokó
üzenetére
nos arra jöttem rá hogy beállitotam kézileg elmentem abisoba.. indult a gép akkor nem volt változás aztán vissazléptem a biosba és a beálitások megamradt de kiszürkültek és a cpu állitási lehetősé kikapcsota magát. hiába raktam enabledre és állitomaa be az értékeket. amikro ujra beléptem a biosba az értékke megovltam de maga hoyg engedélyi a kézi állitás az disabled. ez mié ?
-
Kiskokó
veterán
válasz
Kiskokó
üzenetére
Nos elösször csak csináltam én.
a pci-t 100 ra raktam az FSB-t meg 300-ra
Nézemaz evrestben desemmi.. mivel alaphangon 1200mhzen megy a proci? ez most azt jelenti hogyha játszok és beindul a proci akkor fog begyoruslni arra amire állitottam ?szerk
vagy én ezt nemértem hogy műxik hogy cpu órajelnek midig 1200őt ir ... játék közben begyorsul vagy mi? mellémeg odavan irva hogy 2500. mostkakor ha játszok 1200 vel vagy 2500el megy ?
bocsi a tudatlanságomért
Új hozzászólás Aktív témák
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hát ennél azért többet kellene mennie valóban. Mondjuk haveromnak nemrég vettem egy P35-DS3L lapot 10ezerért, majdnem 3 év garral, na azzal tuti nagyot menne...
230-240nél biosban adjál nyugodtam 1,325öt pl. Az valós 1,3 körül lesz

Feszt manuálisan adjál.

bocsi a tudatlanságomért