- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Nemérted.. vagy nemtudom hogy mire gondolsz de a lényeg az hogy szorzót nemtudok álitnai mivle az az opció nincs az alaplapban.. vagyis Van mert a saját kézikönyvbe bene van de nálam mégsem jelenik meg minden más ottvan csak a szorzó beálitási lehtősége sem igy aztsetudom miylen szorzón megy..
vagyis everest alpaból 6x200-at ir ... szal ez a gond hogy tuti a szorzó miatt nem indul el mivle azt nem is tudom állitani ez a gáz :S és senk ise tuja mirét nincs nkem ott az az opció...
arról hogy ki ajánlotta... egy olyan aki számtekboltba dolgozik és eddig azthittem ért a gépekhez... mert sajnos én az alaplaphoz pont nmeértek ezért is hagytam rá.. újjat már nemtudom hogy vegyek e .. nemsok kedve mhozzá na mind1
ha van 5leted.. várom
itt egy kép
[link]
ez a bios.. itt kéen a legelső (a graikai gyorsitó) felet lenni a cpu szorzó állitásának lehetősége mint a manual alapján is de nekem nincs ott..
anyit irnak hozzá hogy ha a cpu ne támogatja akkor ottvan de szürke azaz nemállitható.. de nekem ott sincs.
köszi hello
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest