- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
válasz
lucky07 #10476 üzenetére
Figyelünk
Megvették elvileg a kis e5200-asom, reggel adom át, remélem a pénz is a számlámon lesz akkor. Élmény volt, egyszerű tuning, jó eredmények. Nagyon megtetszett, de hát kell valami újdonság. Most jött vissza az e8400, de valami kicsire gondoltam következőnek, e2xxx vagy e3xxx szériából, de szemezek egy jóféle e1500-val is.Szerk.: off-ba.
-
yolan
őstag
válasz
lucky07 #10468 üzenetére
közelítesz a 60 fokhoz terhelésnél, lehet lassítani kéne azzal a magfesszel, bár én allergiás vagyok a melegedésre, mindent hűtők mindenhogy mindenkor, nálam terheléskor se legyen 45 fokos mert megeszem
70 fok felé szerintem ne engedd.
Inkább először a max fsb-t teszteld ki, 6-os szorzóval.
biosban mennyit adsz a procinak? -
yolan
őstag
válasz
lucky07 #10460 üzenetére
pontosan, hátő, gtl ref vagy auto van vagy disabled? érdekes
vcore-ba bombázzál egy 1.3v-ot, fsb 333-ra, szorzó 6-ra, és tessék lépegetni 5-10mhz-nként fsb-ben, 1.3v felé én nem igen mennék 24/7-re
az llc a loadline calibration, teszteknél jól jön, ezt sem használnám 24/7
a ramokat szépen a max fsb teszt idejére visszaosztod, ne attól haljon meg, a lapnak tényleg nemkell plusz fesz,, ha szétfagy akkor nem bírja, vcore emeléssel lehet segíteni (1.3 szvsz max.)
belegondolsz, 333-as fsb-t bírja, onnantól csak magfesz kérdése mekkora feszt kér a ~4ghz-hez (333*12) -
törölt tag
válasz
lucky07 #10450 üzenetére
A táblázatról készítesz egy képet és azt beszúrod.
szerk: Más módon, de megoldottad. Javaslatom: Excelről PrintScreen gombbal képet készítesz, majd a Paintben kiemeled, ami kell belőle, elmented és feltöltöd. De NE a képfeltöltés.hu-ra. Lassú, szar, ritka alkalom, amikor egyáltalán bejön. Külföldről meg rémálom, sőt x idő után el is tűnnek a képek... TinyPic, Imagerz, vagy a PH! saját képfeltöltője, hsz író felületnél látható is, mind jó, gyors, megbízható.
+1 Javaslat: A hsz megírása után kb 5 percig még szerkesztheted a hozzászólást és így több embernek is írhatsz 1 hszen belül. Sokan nem veszik figyelembe ezt, engem már figyelmeztettek érte.
-
yolan
őstag
válasz
lucky07 #10453 üzenetére
hmm, gtl refek miért auto-n?
pll miért 1.56?
vtt az jó 1.2-őn, bár nálam most 300-as fsb-n bőven megy 1.1-el.
nb miért 1.2? 1.1 a gyári tudtommal p45-nek, majd 500 körül kér emelést kábé
lcc, én nem használom/használnám
cpu tm, hú az a thermal monitor asszem, az lehet enabled, bár ezek asus-os megnevezések, némelyik nem urgik most be nálam mi -
yolan
őstag
válasz
lucky07 #10441 üzenetére
vtt, pll, gtl refek maradhatnak alapon, eddigi tapasztalatok szerint, nem igazán indul meg tőle, vcore-től függ inkább ez a proci, meg hogy mit bír, nálam azonos vcore mellett 1.2-ről 1.4-re történő vtt és pll állítás esetén sem ment jobban, visszállítottam őket, majd +1 lépésnyi magfesz és prímán bírta.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő