Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  promisz

üzenetére promisz

üzenetérePasszívat tuninghoz??  Nekem Hyper 212 van, adatlapon szereplő órajelen leállított hűtővel 60 körül megy. Passzív! Nekem Hyper 212 van, adatlapon szereplő órajelen leállított hűtővel 60 körül megy. Passzív! De most komolyan, nem kéne passzívra hajtani ha tuningolsz. Minden + fesz négyzetesen emeli a hőtermelést, az órajel emelés pedig egyenes arányban. De most komolyan, nem kéne passzívra hajtani ha tuningolsz. Minden + fesz négyzetesen emeli a hőtermelést, az órajel emelés pedig egyenes arányban.pokol ura! Nekem is, sőt ez alatt, ha nem húzom!  De ez amint + feszt kap fűűűűt, mikor vettem már láttam h okkal volt vízzel hűtve előző tulajnál. Nem baaaj enyééém! De ez amint + feszt kap fűűűűt, mikor vettem már láttam h okkal volt vízzel hűtve előző tulajnál. Nem baaaj enyééém!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) zoo8800! De az 2 mag, ez meg 4 stb! Nekem kicsit több W-ot vesz fel!  Olyan távol van az 5200 a 6600-tól mint ide ííítiék! Olyan távol van az 5200 a 6600-tól mint ide ííítiék! 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem Hyper 212 van, adatlapon szereplő órajelen leállított hűtővel 60 körül megy. Passzív!
 Nekem Hyper 212 van, adatlapon szereplő órajelen leállított hűtővel 60 körül megy. Passzív!  De most komolyan, nem kéne passzívra hajtani ha tuningolsz. Minden + fesz négyzetesen emeli a hőtermelést, az órajel emelés pedig egyenes arányban.
 De most komolyan, nem kéne passzívra hajtani ha tuningolsz. Minden + fesz négyzetesen emeli a hőtermelést, az órajel emelés pedig egyenes arányban. De ez amint + feszt kap fűűűűt, mikor vettem már láttam h okkal volt vízzel hűtve előző tulajnál. Nem baaaj enyééém!
 De ez amint + feszt kap fűűűűt, mikor vettem már láttam h okkal volt vízzel hűtve előző tulajnál. Nem baaaj enyééém! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 Olyan távol van az 5200 a 6600-tól mint ide ííítiék!
 Olyan távol van az 5200 a 6600-tól mint ide ííítiék!