Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
Új hozzászólás Aktív témák
-
funkygee
aktív tag
válasz
Auratech
üzenetére
Köszi!
Amúgy nekem jelenleg egy ősrégi 9550XT-m van, 128 mega rammal, meg egy full HD tft-m, bár amire én használom úgy tűnik elég. Az a kérdés, egy ilyen intel x4500 integrált vga tudja e azt a teljesítménylegalább pár hónapig amig nem tudok venni egy rendes vga-t. Szerintem erősebb is lesz,legalábbis remélem. Aztán majd valami super silent vga megoldást keresek úgyis.
E5200 hoz milyen hűtőt tennétek ami extra halk és elvisel egy kis tuningot is esetleg?
Régebben sok programmal kapcsolatban emlegették, hogy Intel-re van optimalizálva, pl Photoshop meg ilyenek, és főleg Acadot használok, ezeknél fontos elégé a cache jól gondolom? Ezért nem jött eddíg szóba az AMD. A Ram bővítés szempontjából jobb lenne ha egy lap tudná a >4g ramot, meg esetleg később lecserélném a procit is valami quadosra ha kell még több erő, nemtudom.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elnézést,ígérem nem kekeckedek többet.