Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
old gray
addikt
válasz
fsb1000
üzenetére
Nekem még mennek a 75Mhz-s AMD-k napi használatban. 12 évesek....
Na igen. Ott még nem 45nm-nél tartottunk. Ezeket az értelmetlen cpu-valid versenyt embertelen feszekkel sz.rba sem nézem (lásd E8xxx széria topicja). Ezektől az emberektől isten ments, hogy én alkatrészt vásároljak. Mindenféle bizonyítás nélkül úgy gondolom, hogy minél lejjebb megyünk csíkszélességben annál károsabb hatású lehet a procira az extrém tuning.
-
aginor
veterán
válasz
fsb1000
üzenetére
E szerint a VID-je max 1.3625V, tehát annyi biztosan nem árt neki, voltak is olyan 8xxx példányok, amik magas, akár 1.325V-os viddel kerültek forgalomba..
Nálam mondjuk 1.344V-on 4GHz eredményesnek tekinthető?
Az egy dolog, hogy nálad nem nyiffan ki a proci, viszont jellemzően használtan továbbértékesítésre kerül, és akkor meg kicsit átverés szaga van a vevő felé, egy szénné húzott agyon feszezett proci eladásának(legalábbis az én erkölcsi szabályaim szerint)..
Arról nem is beszélve, hogy egy proci élettartama nem csak a hőtermeléstől ill. melegedéstől függ, hanem egyébb elekrotecnikai (fizikai) jellemzőktől is, nálam volt olyan, hogy a kb. egy éves proci már nem bírta tunningban azt amit fiatal korában (pedig nem is extrém körülmények között használtam).. Itt olvashatsz róla bővebben: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest