Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
Ezzel a procival csak annyi a gond, hogy kevés benne a cache. Azért pár játékban jól jönne a nagyobb méret.
Mondjuk azt nem értem, hogy aki gtx 260-at vesz, ami legalább 40.000, amellé miért 10.000-res procit szán.
De hogy kérdésedre válaszoljak, szerintem is olyan 3,6 ghz kellene neki a már optimális kihajtáshoz. -
Quan-Chi
őstag
üdv
asszem a Tomshardver -en van egy ilyen összesítő táblázat hogy alap órajelen melyik procihoz melyik VGA-t ajánlják ! na már most nekem E6600-hoz a 8800GS/GTS320-640 -et írták ! ezek a VGA-k csúnyán alulmulják a GTX260-at! és nem hiszem hogy egy E3xxx-es proci bármivel is jobb lenne a E6600-nál, akár szét tuningolva se ! szerintem ha GTX260-atd van, ne félj beruházni egy E8200-ra legalább!
-
krammerka
őstag
Üdv!
Az EP43-as széria felejtős......
Volt dolgom egy ilyen lappal,a G31 porig alázza
Ha nem sürgős ki kell várni,mindig van jó vétel,én pl EP45 DS3P-t vettem 15k-ért.
De sokkal jobbat nem megy benne az E3200,mint az előző G31-ben.Sőt..........
A 8400-tól nem kapsz lényegesen nagyobb teljesítményt,legalábbis az árához képest nem.
Inkább veszek 4db Chaser féle E3200-at,és szarrá tépem
De szerintem ez önmagáért beszél:3828MHz alapfeszen

-
Gercsa
senior tag
szerintem ha még nincs meg a memóriád hozzá, akkor egy gigabyte g31m-es2l vagy
ep31-ds3l tök elég hozá.1066-os ddr2 és 1333-as ddr3-hoz között nem észrevehető a sebesség változás.
a plusz árhoz képest meg végképp nem.kicsit régi teszt, de azért pont benne van a lényeg [link]
-
Gercsa
senior tag
Szerintem minimális a különbség.
ugye azonos órajel esetén, csak a cache mérete billenti a mérleg nyelvét a E7xxx és E8xxx mellé.
Van itt egy teszt, hogy mennyit ér kétszer annyi cache:
[link]10% alatti a gyorsulás.
az árkülönbség meg bőven 10% feletti, bár esetünkben nem kétszeres, hanem háromszoros, illetve hatszoros a cache méret..Egy véleményt tudok mondani, a sajátomat, aztán majd szólnak mások is.
Ha mindenképp nagy teljesítmény kell, akkor az E3xxx proci 3.8-4GHz-en mindent tud.
+ a 4GHz-et szemtelenül olcsó lapokkal ki lehet hozni.E7xxx és E8xxx procikkal esetleg egy 50.000Ft vagy afölött VGA-ból kisajtolhatsz még pár fps-t az amúgy is vígan futó játékokból, de ehhez a procira +15000(E7xxx) vagy +25000(E8xxx) az alaplapra meg +10000 forintot még rá kell verni.
ennyi pénzből ha a VGA-ra költöd több fps érhető el szerintem
Mindenki döntse el, hogy megéri-e.
Nekem tuti nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Spórolós topik
- Androidos tablet topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest