Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Mindenben 1etértek Veled!
Azért 1 mondat, de ne morogj..-tudtam, h Te utánanézel, s elmondod az 520-s. Én nem kerestem, mert lusta voltam) Volt itt egy kedves kis barna lány,Evelyn. Őt 1x rábeszéltem Corsair-ra Chieftec-ről. Vett egy 550-est..3 nap és meghótt. Akkor néztem a "miértje" után. Rá 1 évre Engusz vett egy 550-est.de. megvette, du. kicseréltette 520-asra a belő miatt. A gari meg..igen, tök jó az az 5év! Nekem is még több mint 4 év nam
Viszont!!!:::Van egy másik 450-es, arról semmit se tudok, de már az is moduláris. Annak milyen belseje lehet? S miért nem veti meg a lábát egy cég árlistáján sem? 1-2 hétig lehet kapni, azután eltünik, majd napokra bukkan csak fel..????Gorneck23: "Amúgy a csendes nyugis esküvők híve vagyok...adjanak össze és jól van..." -Szétröhögtem pici buta agyam! Olyan mintha kb havonta nősülnél!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Milyen videókártyát?
- Elden Ring
- Linux Mint
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Eredeti játékok OFF topik
- Házi erősítő építése
- További aktív témák...
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest