Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Weboldalamra felrakhatjuk szépen lejelszavazom és csak mi fogjuk tudni.. ha gondoljátok..! Talan meg tudom csinálni.. Lenne egy külön titkositott lap neki..
-
lipi67
nagyúr
A keletinél mikor beültünk a csajjal meg a férjével.Ment valamiről a téma(asszem meló,meg,hogy nekimentem egy betonoszlopnak vagy mi(Andrea mondta,h azt hitte meghalok),meg h Csányinak ki a titjkárnője stb..Erre Te.."Finom volt az a pörkölt!"-vagy 3 nappal előtte főztem..-erre!
(#4896) kulerr:gy értettem,h a nyilvántartásukat linkelném..s akkor nem kell keresgetni
Szóval nem(
Pedig aludtam mint állat,biztos szépültem.udod,ahonnan én idulok,onnan csak pozitív irányba változhatok)AndrásHisz még a tinta is látszik az ujjaidon!)
Geri: úgy legyen!
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
kicsigeri
senior tag
Pálinkás jóestét
Most már konyakosat is[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Mik vannak?
Fényképalbum..
Kell fénykép,vagy elég egy link is a BRFK-hoz?Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
kulerr
őstag
válasz fekeandras #4892 üzenetére
Csigi csak maradjon meg az Opelos autós képeknél mert a kínai maffia kegyetlen ám!!
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
válasz fekeandras #4888 üzenetére
mekkora állat vagy apám Feke!! Habár nem sokkal vagyok elmaradva én sem...de most megyek kocsonyát zabálni (tudom sokan nem szeretitek)
mondjuk nem is lenne rossz ha linkelgetnénk képeket magunkról ha úgy gondoljátok ebbe a totyikba...közfelkiáltásra betehetek majd én is..
csak előszőr vacsizzatok[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Mi a fenének plusz 5kg neked?
Még beszakad alattad a jég!Van Néked bazi nagy hűtőd,este nekiülsz a tartalmának és mire végzel,felcsúszik oda több is!Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Chaser
legenda
válasz fekeandras #4888 üzenetére
Linkelést képletesen értettem, de így is jó Én átveszek 5kg-t ha gondolod, de kérek kompatibilitási gart pár napot Próbáltam itt edzőpartnert találni, de nem jött össze, nagyon kis falu ez a Szentes. viszont a hó mostanában egyre sűrűbben esik, most is, már kezdtem örülni hogy vége a takonyidőnek, erre esik, biztos nincs létrája hogy legalább mászna.
szerk: Én még csak nem is gondolok arra a dologra, hátha 20 év múlva lehet saját arcképem!
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
fekeandras
őstag
182-183cm.
Egyébként stabil 82-84kg voltam évekig míg sportoltam, csak egyik napról a másikra abbahagytam a mozgást meg utánna 2,5évig seggenülős melóm volt és felhíztam mit egy disznó:[link]
Valamit megint kéne sportolni mert nem jó ez így.Sakk + golf nekem nem sport.
A fociból kiábrándultam, de az amerikai foci az bejövős.Mod: Tudnék még egy dolgot amiből sportot űznék, de nem mondom mi az mert azért itt ban jár, az életben meg fegyház de minimum börtön ...
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz tiv83us #4884 üzenetére
se rá fütty..
(#4882) tildy: Ha eszembe jut a beszólásod amikor Tiszolckiékkal ültünk,még ma is röhögök
András: .Sakk..hát az nem a mi sportunk basszus.Keress egy szőke csajt.Ülj le vele beszélgetni.Majd az idegességtől hogyszHa 100 alatt leszel meg "tornázz"vele-akkor már nem ölöd meg(persze nem Csala Zsuzsára gondoltam).S hamar eljön a 88-as!
Vagy..tedd fel a Vista64-et s nyomjad 1000x-majd a börtönkoszt lefogyaszt[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Chaser
legenda
válasz Gyuri27 #4881 üzenetére
Nekem se, 85kg volt, de azt kevésnek érzem, szóval 100-at kellene versenysúlyra nevelni, olyan gyorsan lettem 95kg, de az fel se tűnt, bír ez a csontváz még pár kg-t
#4883 fekeandras: Egy magasságot is linkelj már hozzá
#4884 tiv83us: Ahogy érzed
Nemrég újabb adag marha esett áldozatomul, nehéz kaja, maradok a csirkénél, lassan de biztosan.
-
kulerr
őstag
-
Chaser
legenda
Chicken az jön minden mennyiségben A máj is, bár rántva jobban szeretem, és abból se sokat...chilis babot már egy éve tervezem hogy főzök, de nem jön össze. Tuti befutó vagyok már kösz Csak pár kg hibádzik.
#4879 Gyuri27 : Megértem, én 185 vagyok, és nem szeretnék alacsonyabb lenni, igaz magasabb se
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
én csak a light-os kajákat említettem...adok tanácsot ember mivel gyúrhatnál...nem kell hozzá disznó...Viczákné, vagy májjal töltött csirke persze mindezekhez ló, vagy chilis bab mert kell a fojtás a sör előtt
Tuti befutó leszel halgass rám...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Zacc, tényleg unalmasan hangzik. Én csak a marhapörköltet szeretem igazán, a többit kerülöm, esetleg a malackásat még megeszem, de mást nem, kocsonya kizárva, csülök detto, körömpörköltet rémálmomban sem, szóval meg kell küzdenem azért a 100kg-ért rendesen
-
lipi67
nagyúr
Majd 1eztetünk.Csak ne a Zacc-ba,ott 1x halálrauntam magam..
Pörkölt a fiam kedvence(ugye Ő is Krisztián),már a sírba tesz vele.Bogim mindenevő.Én meg azt a vonalat szeretem amit kulerr ecsetelt,kivéve a szkáposztát.Nem bírom a megkülönböztetéseket-a káposztától sok a savam..-kulerr: Volt ott gomba is!Eszméletlen vagy!A nép ajka címért jó eséllyel indulhatnál harcba!Úgy fogalmazol,h megéheztem..
kaja-[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
gyengék vagytok!!!
107KG!!!! nettó saját nevelés ...csülök babgulyás kocsonya körömpöri chilis bab...de nem mennék tovább a nehéz kajákat kerülném
persze csupa izom..most szálkásítom a borda alatti lengőizmokat egy kis székely káposztával, mert kell néha a diéta is[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Én benne lennék, úgyis jön a yooo idő, arra meg inni kell Jó lenne a 100, mert az már nem 2 számjegyű Én pörköltet főztem tegnap, ill. csak néztem a főzést , de enni azért segítettem
Ott van minden előzmény, philotól megkérdeztem lehet-e arcképem, leírta ezért meg azért nem, én írtam rá ezért meg azért érdekes, de anno lepriviztük, hagyjuk. Ma kaptam egy pü-t, miszerint kidus néni/bácsi rám harapott, írtam egy választ, sacc/kb azt ami a linken van, visszanézek már nincs ott, mondom vagy nem ment el, vagy megint törölgetnek, megírtam amit linkeltem, az is eltűnt Írtam neki pü-t is, válasz még nem jött. Nincs itt semmi harc, ami van azt inkább nem minősítem, kezelőorvosom és gyógyszerészem tanácsára_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
lipi67
nagyúr
Szegeden és környékén sok "törpilla"van.properis csatlakozna egy kis buliba,ha másért nem,azért mert csalódott.(nem nőben-az új Biostar lapjában).
A linkeid:Előzmények nélkül kicsit zavaros,de tudhatsz valamit,ha velük is képes vagy összeveszni...Nem lehet,h nem a megfelelő embereken töltöd ki a haragodat?Mondom én!Bulizzunk majd 1et,s kitombolod magad.Nem a virtuális harc való Neked,s talán megnyugodnál kicsit
-még1x mondom,nemtom,h mit mire írtál,s írtak vissza,csak vannak ott"a vitára hajlamosabb emberek is"nem értem ,h miért velük?-100 akarsz lenni?Jó,h ilyen problémáid vannak!Mi megJómunkással szeretnénk 100 alatt lenni.Én most 101,5.-természetesen mind izom
-mint kulerr-en-
megyek rántom a húst,s lassan szűrnöm kell a huslevest..[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Gyuribá te 92 vagy, milyen magos? Lassan sikerül elérni régi álmomat, hogy 100kg legyek soha nem tudtam tartani csak pár napig, vagy túl sokat dolgoztam, vagy túl sokat punciztam
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #4865 üzenetére
Én is így voltam,csak a 2 törpe sose hagyott..
Krammerka:Igen,korrekt.Nálad?Jövhéten lesz egy 8500-ös E0-s
kicsigeri:Mi a baj?Olyan gyors a neted,hogy kevés lett hozzá a gép?
Gyuriem vagyok én hülye,fölöslegesen nem tenném.Futni meg..Mindan lépéskor,meg ha hajoltam,úgy belehasítoptt,azt hittem beszarok..Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Chaser
legenda
Törpillát én is meghúznám! Szeged, buli, lány? Nekem 1ikből se jut. Bár inni jó lenne, TeeBee biztos besegítene Az arcképes topikban radíroznak engem ezerrel, egyik modi kifejtette álláspontját, ezt írtam neki, ez már a 2. volt, az elsőt törölték, már ezt is Kit sértek vagy fenyegetek most? Az "ilyen"-en ez a link van. Fáj az igazság?
-
kicsigeri
senior tag
Jóreggelt
B@ssza meg a UPC magát. Tegnap egész nap nem volt megint netem.
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Úgy látom már elaludtad magad.Asszem én is mén.Jó éjt a most fekvőknek(nekem?)
s Jó reggelt a nemsokára ébredőknek!Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #4862 üzenetére
Én hülye!Csak a link maradt le..
[laza 2,9GHz 46-47°-os magokkal]
Amúgy,miért nem aluszol?[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Az új szerzeményemmel csináltam egy Orthost,hátha majd eladásnál jól jön.Nem feszeltem,szemétség lenne szétfeszelni azalatt a 4-5 nap alatt míg nálam van,más lehet,h vigyázna majdrá.Igy se feszt,se FSB-t nem nyomattam neki.Bár nem fapados lapban van,s nem jellemző,h ilyenbe haszálnák,de ezt..fűrészlapban is tudni fogja
S most janal 1/2 3 felé 22-23° van észárt házban(igaz 3 minőségi venti dolgozik)46-47° húzva Orthos alatt.Ha ezt a procit megkínálnám vagy 1,5-1,5V-tal..tuti menne..De nem,nem teszem,most vette(remélem egy E0-s 8500-öt,az majd kap a pofájára)
Ja!Még paszta se az MX2 van alatta!!!
Korrekt,nagyon korrekt!-még a végén megszeretem és el se nem adom-Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
-
.volkovy.
tag
válasz .volkovy. #4858 üzenetére
már 3 perc alatt cserélek cpu hűtőt
gyári órajelen gyári hűtővel, hűtőt felrakás közben rányomva, alápasztázva prime alatt azonnal 62 fokos a szerkezet
úgy, hogy a paszta tökéletesen lenyomódik, hozzáér a processzorhozbárkinek bármi ötlete?
most van a postán az új tápom (20k), volt az alaplap (25k), ddr2 ramok (12k), videokártya (60k), cpu hűtő (8k), összeraktam, és ilyen
életemben nem láttam még ilyet, könyörgök segítsetek -
.volkovy.
tag
Annyira nyugtalanít, hogy képes voltam most 3/4 11-kor megint kivenni az alaplapot, feltenni a Thermalright-ot, miután windows lett, rögtön prime, azonnal 70 fok
valaki könyörgöm segítsen, esküszöm hogy az idegösszeomlás szélén állok
ötkor keltem, főiskolán rohadtam egész nap, halál fáradt vagyok de pihenés helyett is ezt bütykölöm, már aludni se tudok tőlebiztos, hogy nem baszódott el a processzorban a hőmérő?? olyan tuti nincs?
erre ugyanis nincs más magyarázat. tuti jól a helyén van, a gép megy, működik, megy a prime, 3dmark lefut, a borda melegszik, minden stimmel.. a kiírt hőfokon kívül[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz fekeandras #4849 üzenetére
elosztó parancsolj
mod.: nem olvastam tovább , látom megtaláltad
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
lipi67
nagyúr
Jó estét!
Felébredtem(fájt a fogam,bevettem egy halom gyógyszert és bealudtam)
Végignéztem az összes nadrágom zsebét(azaz 2 db )semmi se nem volt bennük
Hát ja ,1 rugóra,de ezt tudtuk.
Te!lehet,h félreértem,de:"Ha meglesz a legkisebb fesz amin stabil, feltekerem az fsb-t ahogy lehet..-és jól le is fagysz majd..-Nem?
Ok,h x feszen megy 2,6GHz-et,s keresed a határát,h mennyi a legkisebb fesz amin ok,de ha megtalálod akkor az a 2,6GHz-hez tartozik majd.Ha utána emeled az FSB-t,kezdheted előről,mert lesz fekete monitor,fagyás,meg ventipörgés.
-Vagy félreértettelek?-[ Szerkesztve ]
-
.volkovy.
tag
Először megnézem, mennyi feszültséggel megy a picim 2.67ghz-en, eddig bios 1.25 (valós terhelés alatt 1.216V) és megy.. Már 58 fok csak
Ha meglesz a legkisebb fesz amin stabil, feltekerem az fsb-t ahogy lehet, azt' kész végeztem. -
#TOTTI
őstag
válasz fekeandras #4852 üzenetére
Nédda.. Azt hittem már égre földre kerested, nem lett meg.. igy kalkuláltam az árat..
-
-
lipi67
nagyúr
ha felhajtani..gondolom a szádon!
-
#TOTTI
őstag
Ha gondolod megnézem és csinálok.. csak a megfelelő ellenállás meg zsugorcső kell... a többi adott.. 120ezeré..
-
fekeandras
őstag
Na ilyet vajon hol lehetne felhajtani? [link]
-
fekeandras
őstag
Mulan!?!
-
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #4834 üzenetére
Én tom,h mit szeretnáék,akarni még nem akarhatok,nemvok még 18!
Takarítani?Hétvégenként szobalány?-Nándikánal van jó cucc,csak drága..
Kulerr: Mér nem voltál tegnap Kárpátián?Úgy hallom,elég jó bulivolt.Igaz..Én se mennék.Nagyon üzletszagú,.kicsit nyálas-nagyon-.Majd egy Archívum!
Tsigalko: Nekem ez kínaiúl van!!!-most megnézem,h mit tud a 2180,feszemelés nélkül mi a vége.Ha jó..lehet procit se veszek,mi a fenének.Ja!!!Megvót auz első Biostar teszt.Levizsgázott..Szar mint a csigabájt.
Hiába no,aki Abiton nőtt fel,az nem értékeli a parasztvakítást.Lehet,h én is keresek egy Abit deszkát,csak előbb ki kellene tapasztalni ezt egy jó procival.CPU szempontjából a p45 egy tévedés,ez tuti!
-
#TOTTI
őstag
Egy kinai nőért bármit..
itt a kínai windowsa... amit én csináltam ez az egyszerű verzió.. neki..ezen dolgoztam napok óuta..
-
kicsigeri
senior tag
Rohadt UPC tegnap délben elment a net, a telefon és a TV is. TV még mindig nincsen de legalább már net van
-
lipi67
nagyúr
Nincs kedvem most tovább tesztelni,de..1,325-ös VID-től alulfeszelve egy 23°-os szobában,2900MHz 47°-os magokkal..bíztató!
-Lehet,el se adom,s nem is kell nekem brutal 8xxx/9xxx?Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #4830 üzenetére
Bővebben?
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #4828 üzenetére
hallgatlak!
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #4826 üzenetére
Nem barátom,ez a vége
tudtátok h még 3 percig péntek 13 van?Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #4824 üzenetére
25.000FT
Annak a fele 12,5k
és 2,5kt alkudhatol!Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Én se nem cserélném!
Szép estét!Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
.volkovy.
tag
Úgy néz ki, hogy a csavaros hűtőfelrakással jó lett a cucc, én legalábbis jónak értékelem. Prime alatt 60 és 63 közé mászik fel szobahőtől függően 2.67ghz-en, és az a mag, tehát a kupak nem optimális hőátadása miatt a felületen eleve csak 45-50 fok körüli, és onnan próbálja hűteni a minimálisra tekert hűtő.
A picsába azért menjen már el az, aki azt a bepattintós marhaságot kitalálta. Miért nem voltak vajon jók a foglalat szélére rakott jókora fülek (mint az AM2, socketa, socket370, socket939, stb)Esetleg, amikor megjön a tápom és amúgy is szét lesz durrantva a gép, lehet hogy megpróbálom feltenni a bepöckölőfüles Thermalright-ot, de most azért szedjem le a jól felrakott, jól hűtő csendes darabot Nincs sok kedvem.
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Törpillára fáj a fogam!
Te!Majdnem mentem Szegedre!Csak..nem mozgat meg az a jány..több kellene,h addig utazzak.
(pl.ha elhívnál bulizni.. )Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Ősember megtanított!
Milyen vok?Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
-
lipi67
nagyúr
Értelek
Most lehet h van egy srác,ha nem jön össze,akkor megoldjuk.olcsóbb mint az IponGeri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
ha E0-s akkor nem gáz,ha nincs jobb.Ha nem találok,akkor jó lesz!
György: Lehet,h igazad van,nem néztem.Akkora volt a lelkesedésem,h elaludtam..
Most megnézem,h 2alapfeszen" mit megy..Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Szűz 2180-as eladó!
FPO:L749A801
VID:1,325v[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Ja!!!!!!!!Mennyi a 2180-as T.J Max-ja?elfelejtettem!!! 85 v 90?
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #4802 üzenetére
Köszönöm..
Tildy: Most ment el Kegyes(nem Györgyöm,nem úgy!9Azt mondtad 40.Mondtam hát neki,h 50 és nagy nehezen 45-ig le tudtam alkudni.Hívni vog,s 45 az alja!!!
-hogy Te is tudj róla-
mod:S mikor leszek szép törpapa?
Itt au Új 2180-as,már erről írok.Tuti egy gyenge széria lehet.
FPO:L749A801
VID:1,325vMost útnakindítom a törpéimet a farsangra,s utána meglesem,h VID-jén mit megy..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Le Mans Ultimate
- Apple notebookok
- LG LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest