- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haart
addikt
válasz
robyeger #2381 üzenetére
Tápon a 2 csati között annyi a kül hogy egyikre rá van írva az hogy +12V másikra nincs. Enermax liberty. Közben rájöttem mi volt a bibi. Win alatt nem annyi a memória órajele amenynire biosban beállítod. Most pl biosban ddr2 498-ra van állítva, megnézem cpu-z vel és a memcsi 664-en megy
Ez miért van? És azért nem ment a tuning mert mindig a memcsihez állítottam pl 667 és adott volna win alatt neki 900 körül.
[Szerkesztve] -
Haart
addikt
Segííííítség Az lenne a bibi hogy most cseréltem P5LD2/C ről P5B-re. D915-öm van. Namost a régi lapban ment 250fsb fölött alapfeszen. Most meg nemtudom rábírni sehogy sem a tuningra, pedig minden úgy állítottam be ahogy a totyik kezdő hsz-ében van. Mitévő legyek? Mit állítsak és hova? Mert ez igy elég hurka.
A másik hogy infinity-m van és 10 fokkal lett több a proci hőfoka a másik lapban mérthez képest, probe2-vel mértem mind2-őt. Ja és elkellett fordítanom az infinity-t mert nemfértem el csak elfordírtva a kondiktól a p5b-n.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest