Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
Új hozzászólás Aktív témák
-
D600
tag
Sztem nem igazán friss az a lista. Na igen rátaláltam, ők még a laphoz csak a D840-ig írták az oldalon, mert akkor még nem létezett a D9xx, ennyi. Az nf4 tudja kezelni a P4 D procikat, ez tény. A 8xx és 9xx procik között semmi olyan egetrengető különbség nincs ami miatt nem tudnának elbánni a 8xx-et támogató alaplapok a 9xx-el is. A plusz cache miatt nem ismerné fel szerinted?

A kézikönyvben a támogatott processzorok listája: Pentium Extreme, Pentium D (Nem Pentium D8xx), Pentium4, Pentium Celeron. Na most a D930 az egy Pentium D proci(ha én modnom
), tehát tudja kezelni. Úgy tudom a p5nd2sli a p5nd32 utódja, annak egy olcsóbb változata.
Amúgy is mit járatom itt a számat feleslegesen, a bizonyíték rá a gépem amit elég rég használok már és minden rendben, nem jelentkezik az a melegedés amit írtok. Milyen alaplapon melegszik? -
Alvin_ti4200
félisten
nF4-ben alapból nem múxik a D920, így azt nyugodtan elfelejtheted (amúgy is felejtős az nF4 SLI Intel alá szerintem). Én 945-ös lapok közül válogatnék a helyedben, Asus P5LD2 lenne az első tippem, sajnos a Gigabyte lapokkal egyre több gond van mostanában (nekem is az van/lesz, de szerencsére műxik rendesen).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus iStyle Garancia 2028. 10. 19-ig
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő