Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Szárba szökkentek a pletykák a Galaxy Buds 4-es szériát illetően
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
question man
tag
nem szoktam tuningolni bár lehetne de én szeretem stabilan tartani a rendszert és ez a kettő nem jön össze mindíg amúgy meg én vonzom a kis villás pc ördögöket és képpes vagyok hozni alyan hibákat is a gépen amivel még soha senki nem is találkozott és szinte elképzelhetetlen tehát maradok csak natur üzemmódon. bár a procik árát kicsit jelenleg sokallom de a P4 2,8 EE is 55-volt anno 2 éve és ezt sem bántam meg mert azért rendesen megy még mindíg.
vajn fog ezeknek a prociknak az ára mostanában netán csökkengetni?
hopp ezt benéztem de itt amit tényleg akartam: P9657AA-8EKRS2H csak ezen meg kicsit keveslem az idevezérlők mennyiségét
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest