- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csukapisz
csendes tag
Olyan problémám jelentkezett e fent említett Intel DP35DP alaplapnál, hogy Windowson keresztül, vagy Restart gombbal manuálisan, nem fut fel a gép, csak sötét és várakozik, berregnek a ventilátorok.Nekem segített a Bios Update(hozzáteszem, egyébként működött, a sima bekapcsolásnál). Az se baj ha ugyanarra a verzióra "frissítettem" fel a briost ami benne volt, a lényeg úgy látszik a ceremónián volt. Üdv.
-
Speed®
titán
CPUz a nyerő általában..BIOSban van lehetőség a szorzó variálásra?
Ha nincs, esetleg a Speedstep/C1E kikapcsolása is megoldás lehet.BIOSt a gyártói oldalon találsz, ugyanott a frissítés leírása is ott van.
-
Fényhozó
tag
Ez meg sem moccan.
Ráengedem az Orthost, és CPU-Z-n követem az eseményeket, de ugyanúgy 1200Mhz-et mutat a cpuz.
Mondjuk érdekes, mert a bios és a cpuz szerint 1200Mhz-en ketyeg a proci, míg az orthos és az everest szerint 2500-on az eredeti órajelén. Most melyiknek higgyek? -
Fényhozó
tag
Üdv minden Intel gurunak.
Van egy ilyen lapom, most kaptam, és a Pentium Dual Core E5200-es procim 1200Mhz-en ketyeg benne. Van ötletetek, mi lehet a baj? Vagy hogy hogyan kell ezen biost frissíteni?
Üdv
-
animatrix11
őstag
üdv
látezik hogy a legfrisebb biossal nme működik a lapben egy ilyen proci: QX9650, tőlem vették a cput állitólg kiirja a lap hogy nem támogatja
-
neduddki
nagyúr
HI!
lassn bucsuzom a laptol, jo kis gep volt csak nekm nem votl elg idom foglakozni vele, igy asztan vekonyabbra cserelek:-(
udv
neduddki
-
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Kinek milyen "hosszabb távú" tapasztalatai vannak ezzel a lappal? -
tgulyas
senior tag
Melyiket ésdemes meg veni DP35DP Vagy D975XB2? THX
-
tgulyas
senior tag
Melyik job a P35 vagy ez Intel 975X Express lapkészlet? THX
-
tgulyas
senior tag
Szerintetek ez milyen alaplap? intel D975XBX2
-
tgulyas
senior tag
szeretnék egy uj alaplapot játékra de nem szoktam tuningolni mit tudtok ajánlani ?THX
-
Int3l
csendes tag
a lap teljesen jo
minosegi lap ahogy az inteltol megszokhattuk
no tuning, de azon kivul minden hibatlan, alapon tokeletesen megy, akinek megbizhato gep kell ajanlom nyugodtan
a Vista nem tetszik, meg nincs felkiszitve ra sokminden, bar el kell ismerjem a deszkara gondolkodas nelkul felment minden driver megvolt, szoval ilyen tekintetben is hibatlan, egyszeruen en vagyok egy kicsit konzervativ, vagy nagyon >
meg az xp-vel szenvedek majd jelentkezem ha megoldottam vagy ha atcsaptak a fejem folott a hullamok -
Int3l
csendes tag
Tisztelt PH Professzorok!
kellene egy oriasi segitseg
DP35DP alaplapon 74es raptorra szerettem volna installalni egy x64es XP Professionalt
(a dvd rom is sata-s)
szoval kuzdottem rendesen de csak odaig jutottam hogy windows is starting up ekkor kek halal 0x7b-s hiba
ekkor visszavettem a sata controllert IDE-re, hogy annak fake-elje, nah ez atdobott a nehezen, fel is ment a windows, de ugye ide-nek lat most minden drive-ot.
nah elmentem biosba visszarakni sata: Raid modeba es smart: enabled-re de amikor bootolna a raptorrol a windows megjelenik a boot logo es csokolom ujraindul
probaltam ide modban felrakni a sata controllerhez a hivatalos intel drivert de akkor kiirja hogy ilyen alkatresz nincs a gepben es ezert a driver install most veget er
egyszeru driver hozzarendeleskor pedig kiirja hogy az aktualis driver jobb mint az uj ezert meghagyja aktualis win default drivert es nezi inkabb ide-kent persze rebootkor atallitva a sata-t raid modeba megint nem indul a windows
Remelem lesz egy PH-s aki ezt meg tudja valahogy oldani nekem
elore is koszi -
Rosep
senior tag
Ezen se PS/2 se floppy csatlakozó. Marha jó kis lap....
-
Womb
senior tag
hm...vajon mit csinál a felhasználó,ha raid-et szeretne telepíteni?
floppy van,floppy meghajtó nincs... -
VinoRosso
veterán
akko azér nem találtam meg
dfi msi p35ösei milyenek? Elsősorban az lenne a lényeg hogy a procimat szeretném kihajtani benne, ha lesz csere, a mostani abitomban 3,8 fölött megy, és nem lenne jó ha beszopnám, murénánál próbáltam p5k-ban és ott nagyon nem ment a proci valamiért. Hogy alakul a p35 memkezelése fsb emeléssel? Milyen órajeleken a legjobb, vagy optimális az fsb? -
VinoRosso
veterán
nem találtam hozzá totyikot, nem volt időm keresgetni, beírtam a keresőbe és azt dobta ki. p5k-n kívül nincs más ami jó? Delux vagy a sima ajobb? Vagy mind1? Mit tudnak a jó p35ös lapok rarban pi-ben meg a többi benchben? 6850 ES lenne hozzá meg cruical ballistix 1066 vagy geil ultra 800+ mindegyik megy 1200 fölött.
-
VinoRosso
veterán
üdv!
Szerintetek milyik a legjobb p35 -ös lap most amit lehet kapni nálunk? Tuningra gondolok elsősorban, az extrák nem számítanak. Tundátok bench eredményeket linkelni róla összehasonlításképpen? Köszi! -
Niczo
senior tag
Ugy néz ki ez lesz a következő rendzerem alapja. Már megis rendeltem, jövő hét második felére igérték (több mással együtt). Remélem nem csalódok az intelben, dehát intel procihoz intel alaplap dukál.
-
Hack3er
őstag
válasz
Andrewhouse #1 üzenetére
Tokre tetszik a doboza
-
Andrewhouse
aktív tag
INTEL DP35DP
Részletes beszámóló és teljesítmény teszt!
[link]
[link]
Form Factor
ATX (12.00 inches by 9.60 inches [304.80 millimeters by 243.84 millimeters])
Processor
Support for an Intel® Core™2 Quad processor in an LGA775 socket with a 1066 MHz system bus
Support for an Intel® Core™2 Duo processor in an LGA775 socket with a 1333/1066/800 MHz system bus
Support for an Intel® Pentium® Dual-Core processor in an LGA775 socket with an 800 MHz system bus
Support for an Intel® Celeron® processor in an LGA775 socket with an 800 MHz system bus
Memory
Four 240-pin DDR2 SDRAM Dual Inline Memory Module (DIMM) sockets
Support for DDR2 800 MHz, or DDR2 667 MHz DIMMs
Support for up to 8 GB of system memory
Chipset
Intel® P35 Express Chipset
Audio
Intel® High Definition Audio (Intel® HD Audio) subsystem in the following configuration:
8-channel (7.1) audio subsystem with five analog audio outputs and one optical S/PDIF digital audio output using the Sigmatel STAC9271D* audio codec
Video
Video support provided via PCI Express* graphics via add-in card
I/O Control
Legacy I/O controller for serial port via header
LAN Support
Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem using the Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller
Peripheral Interfaces
Twelve USB 2.0 ports
Six Serial ATA 3 ports, including 1 eSATA port with RAID support
Two IEEE-1394a interfaces (1 external port, 1 internal header)
Consumer IR receiver and emitter (via internal headers)
One Parallel ATA IDE interface with UDMA 33, ATA-66/100/133 support (2 devices supported)
One serial port via header
Expansion Capabilities
Two PCI Conventional* bus add-in card connectors
Three PCI Express* x1 bus add-in card connector
One PCI Express x16 bus add-in card connector
Microsoft Vista* Premium Ready
With a PC built with Intel Core 2 Duo or Intel Core 2 Quad processors, and the Intel® Desktop Board, you can experience a more responsive and manageable environment of Microsoft Windows Vista*.
Várom a Tapasztalatokat vagy feljeményeket!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Spórolós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- EA Sports WRC '23
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest