- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Int3l
csendes tag
a lap teljesen jo
minosegi lap ahogy az inteltol megszokhattuk
no tuning, de azon kivul minden hibatlan, alapon tokeletesen megy, akinek megbizhato gep kell ajanlom nyugodtan
a Vista nem tetszik, meg nincs felkiszitve ra sokminden, bar el kell ismerjem a deszkara gondolkodas nelkul felment minden driver megvolt, szoval ilyen tekintetben is hibatlan, egyszeruen en vagyok egy kicsit konzervativ, vagy nagyon >
meg az xp-vel szenvedek majd jelentkezem ha megoldottam vagy ha atcsaptak a fejem folott a hullamok -
Int3l
csendes tag
Tisztelt PH Professzorok!
kellene egy oriasi segitseg
DP35DP alaplapon 74es raptorra szerettem volna installalni egy x64es XP Professionalt
(a dvd rom is sata-s)
szoval kuzdottem rendesen de csak odaig jutottam hogy windows is starting up ekkor kek halal 0x7b-s hiba
ekkor visszavettem a sata controllert IDE-re, hogy annak fake-elje, nah ez atdobott a nehezen, fel is ment a windows, de ugye ide-nek lat most minden drive-ot.
nah elmentem biosba visszarakni sata: Raid modeba es smart: enabled-re de amikor bootolna a raptorrol a windows megjelenik a boot logo es csokolom ujraindul
probaltam ide modban felrakni a sata controllerhez a hivatalos intel drivert de akkor kiirja hogy ilyen alkatresz nincs a gepben es ezert a driver install most veget er
egyszeru driver hozzarendeleskor pedig kiirja hogy az aktualis driver jobb mint az uj ezert meghagyja aktualis win default drivert es nezi inkabb ide-kent persze rebootkor atallitva a sata-t raid modeba megint nem indul a windows
Remelem lesz egy PH-s aki ezt meg tudja valahogy oldani nekem
elore is koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged