- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
van OEM Intel alaplap. nekem is az van, a Qwerty-ből származik, igaz nem én vettem, de ott voltam, és azóta már az enyém:) driver CD, fém hátlap, alaplap-ról matrica a házba, meg talán kábelek, mindez egy nagy zacsiban. az árlistána is OEM volt feltüntetve.
lehethogy sérülékeny, mega gagyiknak is van doboza, nade kéremszépen... az OEM az OEM :) -
jerk
csendes tag
Na jó leírom mégegyszer:
A lap lezárt tasakban van olyanban mint a dobozos alaplapok is.
Kapok mellé driver CD-t, floppy kábelt, HDD kábelt és egy egyszerű leírást.
Mivel a cégem gépébe kell és csak irodai munkára használnánk ez nekem elég.
Azért érdekelne ez a lap mert elég jó árban meg tudom venni, 3 év garanciával és nekem erre a felhasználásra a stabilitás a szempont.
Egyébként pl. a KOMEL-nál (DTK disztribútor) is ilyen kiszerelésben vannak az Intel és DTK alaplapok csak drágábban. -
Már bocs de én még nem hallotam ilyenről hogy OEM INTEL alaplapot lehet venni doboz nélkül, pedig megfordúlt már 1-2 lap a kezeim között..
Gondolj csak arra, hogy milyen sérülékeny egy alaplap.. nem hiába vannak a komolyabb gyártók deszkái, szivaccsal kibélelt dobozba becsomagolva.. ne haragudj de valahogy nem tudom elképzelni, ahogy a nagykerben eléddobnak 10 db. oem zacsis alaplapot.. te megfogod a bal sarkát, közben látni lehet ahogy meghajol a lap :DD
még a leggagyibb nevenincs alaplapoknak is van doboza, szvsz téged minimum egy dobozzal lehúztak a boltban:D
és hogy mi maradhatott volna ki belőle..?:D
-ide kábelek, sata kábelek, i/o shield, usb kimenet, fireware kimenet, game port kimenet, előlapi kivezetések, szilikon paszta, leírás, driver cd-k, dvd lejátszó szoftver, raid driver, matrica :P stb :D -
jerk
csendes tag
Üdv.
Szeretnék érdeklődni, használ-e a PH-n valaki Intel D865 PERL alaplapot.
Vélemények, tapasztalatok érdekelnének.
Aktív témák
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest