- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
1989rigo
tag
válasz
filózoli #7436 üzenetére
ha asus lapod van ezen a képen látod hogy a legfelső az ai overclock, manual-on van, azt tedd át auto-ra. Akkor alapon fogja használni. Vagy a kilépésnél van egy olyan hogy load default de akkor minden vissza áll alapra.
Ha ezek után is kék halálozik akkor még annyit tudsz csinálni hogy legfeljebb leveszed a gépház oldalát és úgy tesztelgeted és akkor megbizonyosodhatsz hogy melegszik-e.
remélem segíthettem.
Üdv Szabolcs -
1989rigo
tag
válasz
filózoli #7431 üzenetére
Szia filózoli!
Én a helyedbe hamar lecserélném a gyári hűtőt. Nekem is egy core i5 750van a gépbe és alapon megy a kicsike de ha elkezdek játszani 60-70 fok között mozog.
Szerintem húzva nálad lehet több is. Hosszútávon főleg nyáron én nem ajánlanám a gyári coolert.Szerintem lehet hogy hőfoki gondok okozzák a instabilitást.Most tettem rá másik hűtőt egy cnps9700et és sokkal hűvösebb lett a prockó, játéknál is max 45 fokig megy fel. megéri szerintem lecserélni.
Üdv Szabolcs
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest